Categorieën

Home  >  Doe-het-zelf  >  Forum  >  Gereedschappen en ijzerwaren  >  afkortzaag powerplus
Terug naar de lijst
Bewaar in "Mijn Hubo"

afkortzaag powerplus

03/09/2008afkortzaag powerplus

29627 keer gelezen / 9 berichten
serge

Categorie : Gereedschappen en ijzerwaren

Hallo,

ik zou mij zo een afkortzaag van powerplus willen kopen (139 euro,blauw of 249 geel).

Iemand ervaring met deze machines??

Tis voor DHZ, laminaat te leggen, wat afkasten enz....

 

mvg

serge

 
Reacties

Datum Titel Auteur
04/09/2008


Tendotools


Momenteel loopt bij Tendotools een actie op de TT250 Flipper: afkort- en tafelzaag in één. Omdat het model einde productie is worden dit model nu verkocht aan 50% van de prijs. Ipv. 650 nu nog 325 euro. Zie Tendotools.be, waar je via email ook een lokale verdeler kan opvragen. Ik heb me er gisteren eentje gehaald: qua functionaliteiten identiek aan de 1000+ euro varianten van Dewalt, Makita, Metabo.

Hoogwaardige inductiemotor (lange levensduur, aangenaam werken: werkt zeer stil), zaagblad met 80 tanden, groot bereik zowel in afkort- als tafelstand, ook in verstek,...

Aan de afwerking van het onderstel en de andere onderdelen zie je waar het prijsverschil (bij normale prijzen tussen 300 en 400 euro) zit: de afwerking is minder proper. Maar robust lijkt het me zeker en vast, en na uitvoerig testen blijkt ze ook nauwkeurig te werken: eenvoudig bij te stellen tot de perfecte hoek, ook de paralelgeleider is regelbaar.

't is zeker geen reclame, maar ik kan maar de suggestie doen.

Joost.joost |Top 
09/10/2008


POW X075


:Ik heb reeds meer dan een jaar een POW X075 van Power Plus. Prima toestel met drie jaar garantie.


Peter V |Top 
28/10/2008


Ryobi


:

Onlangs zo'n toestel gekocht merk Ryobi, zeer robuust, goede prijs/kwaliteit verhouding. Makkelijke en nauwkeurige instellingen qua zagen onder verstek. zaagbereik tot maximaal 30cm breedte (trekfunctie zaaggedeelte). 

groeten

Wim

 Wim |Top 
30/11/2008


verstekzaag


<!-- temp -->heb me onlangs dergelijke machine gekocht in het hobbycenter te Sinaai , merk einhell , degelijke machine voor 139 eurosus en klus |Top 
30/11/2008


tafel/afkortzaag van PowerPlus


<div id="cursorlocator"> </div>

Ik vraag me af of de <!-- temp -->tafel/afkortzaag van PowerPlus (POW X0760 - 1800W - 279EUR) te vergelijken is met de hierboven genoemde Tendotools FlipSaw TT250 (325euro)<!-- temp -->?

Peter<!-- temp -->Peter |Top 
05/12/2008


afkortzaag


Ik zie in je bericht staan dat je een afkortzaag wilt kopen om daar ook laminaat mee te zagen. Je zal inderdaad een prijs/kwaliteit goede zaag gekocht hebben maar je zal een heleboel zaagbladen moeten bijkopen als je daarmee laminaat gaat zagen hoor!!!!  Het beste zaag je laminaat met een wipzaag met fijne tanden. Die zaag blaadjes kosten niet zoveel geld en zijn gemakkelijk te vervangen. Als je je laminaat zaagt met een afkortzaag zijn je tanden al na enkele zaagsneden versleten; en dit is dan weer slecht voor de levensduurte van je machine omdat ze dan teveel "macht" moet geven om te kunnen  zagen.lieven |Top 
31/12/2010


AFKORTZAAG
 |Top 
05/01/2011


alkan


alkan
 

:


alkan |Top 
07/01/2011


zaag:

Ik zie in je bericht staan dat je een afkortzaag wilt kopen om daar ook laminaat mee te zagen. Je zal inderdaad een prijs/kwaliteit goede zaag gekocht hebben maar je zal een heleboel zaagbladen moeten bijkopen als je daarmee laminaat gaat zagen hoor!!!!  Het beste zaag je laminaat met een wipzaag met fijne tanden. Die zaag blaadjes kosten niet zoveel geld en zijn gemakkelijk te vervangen. Als je je laminaat zaagt met een afkortzaag zijn je tanden al na enkele zaagsneden versleten; en dit is dan weer slecht voor de levensduurte van je machine omdat ze dan teveel "macht" moet geven om te kunnen  zagen.

Laat je niet afschrikken, met een zaagblad met widea-tanden is dat geen probleem. Om een proper resultaat te hebben gebruik je best een blad met veel tanden.

fr |Top