Ventilatoren

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Ventilator kopen bij Hubo 

Op zoek naar een ventilator om af te koelen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment ventilatoren van merken zoals Domo, Profile, Eurom, Eglo, Powerplus en nog meer. Wij hebben verschillende soorten ventilatoren zoals een aircooler, een plafondventilator, een torenventilator, een tafelventilator, een vloerventilator, een statiefventilator, een blade ventilator en nog veel meer. Hieronder zetten we de verschillende soorten ventilatoren voor jou op een rijtje.

Hoe werkt een ventilator?

Ventilatoren brengen lucht in beweging waardoor ze niet alleen vervuilde lucht naar buiten afvoeren maar ook zorgen voor verkoeling. Hierdoor is een ventilator ideaal om af te koelen tijdens zomerse temperaturen.

Welke ventilator kopen?

Aircooler

Een aircooler of luchtkoeler verplaatst warme lucht langs een koelelement voordat de lucht in een ruimte wordt geblazen. Hiervoor gebruikt dit toestel koud water in plaats van koelmiddelen. Ondanks dat de lucht minder koel is dan een airco, blijft het effect van een aircooler nog altijd indrukwekkend. Het voordeel van een aircooler is dat je geen afvoerslang naar buiten nodig hebt, het toestel licht is en je het makkelijk kan verplaatsen naar een andere ruimte.

Plafondventilator

Onze plafondventilators worden elektrisch aangedreven en zijn makkelijk aan je plafond te monteren. De roterende bladen van een plafondventilator maken een langzame beweging en zorgen ervoor dat mensen in een kamer afkoelen. Zo koelen onze plafondventilators de luchttemperatuur niet af maar geeft het wel een zeer verfrissend gevoel.

Torenventilator

Torenventilators zijn zeer handig om in huis te zetten en om je te verkoelen. Onze kolomventilators zijn niet alleen smal en compact, maar passen hiermee ook perfect in kleine ruimtes. Sommige zuilventilators beschikken ook over een timer, een afstandsbediening of app. Dit maakt de bediening van het toestel nog eenvoudiger.

Tafelventilator

Onze tafelventilators passen perfect op een tafel of bureau door zijn compacte vorm. Deze ventilatoren werken zeer praktisch en de blaassnelheid kan je zelf instellen. Zo kies je eenvoudig de blaassnelheid en ook de blaasrichting. Verder is een tafelventilator niet alleen geschikt om jezelf te verkoelen maar ook de hele kamer.

Vloerventilator

Een vloerventilator herken je aan zijn grote korf en sterk vermogen. Hierdoor is deze ventilator voor vloeren zeer krachtig en geschikt om grote ruimtes te verkoelen en van frisse lucht te voorzien. Verder maakt een vloerventilator iets meer geluid dan de andere soorten ventilatoren.

Statiefventilator

Een statiefventilator of staande ventilator beschikt net zoals de tafelventilator over een ronde korf. Onze statiefventilators zijn zeer groot en ideaal om grote ruimtes mee te verkoelen. De hoogte van de staande ventilator kan je zelf instellen en ook de blaassnelheid en blaasrichting. Verder zijn sommige statiefventilatoren ook voorzien van een afstandsbediening of een app.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment ventilatoren. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.