Vinyl

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Vinylplanken en -tegels kopen bij Hubo

Het is niet verrassend dat vinylvloeren zo populair zijn geworden de afgelopen jaren. Ze zijn namelijk de perfecte allrounders. Van badkamers tot woonkamers en keukens, deze producten zijn de perfecte combinatie van design en prestaties. Met een vinylvloeren hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud of duurzaamheid. Bij Hubo vind je een ruim aanbod vinylplanken en -tegels van BerryAlloc.   

Waarom kiezen voor vinylplanken en -tegels

✓ Eenvoudig te plaatsen

Dankzij het kliksysteem zijn onze vinylplanken en -tegels eenvoudig te installeren. Zowel voor doe-het-zelvers als professionals. Je hebt hiervoor geen speciale machines nodig. Neem gewoon een eenvoudig breekmes en je kan starten. Geen gezaag, geen stof. 

✓ Geschikt voor alle ruimtes van woonkamer tot badkamer en keuken

Onze vinylvloeren zijn waterbestendig en eenvoudig te reinigen waardoor je ze ook in de badkamer en keuken kan gebruiken. Zo kan je dezelfde vloer over je hele woning doortrekken. 

✓ Onderhoudsvriendelijk en duurzaam

Een vinylvloer gaat jarenlang mee en is heel eenvoudig schoon te maken. De idelae vloer dus voor een huis waarin geleefd mag worden!

Vergeet de onderlaag niet!

Kies voor een geschikte onderlaag voor je vinylplanken of tegels. Een goede onderlaag zorgt voor geluidsdemping en zorgt ervoor dat kleine niveau verschillen op je ondervloer onopgemerkt blijven. bovendien zorgt een glad opperlvlak ervoor dat de vloer vrij kan bewegen over de onderlaag, een belangrijk punt in de levensduur.