Schroefboormachines

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Schroefboormachine of accuboormachine kopen bij Hubo

Een schroefboormachine kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment accu schroefboormachines van merken zoals Powerplus, Bosch, black en Decker en nog veel meer.
Alle schroefboormachines uit ons assortiment zijn draadloos, waardoor ze heel mobiel en handig zijn in gebruik. Een draadloze schroefboormachine wordt ook wel accuboormachine genoemd. De schroefboormachine is niet alleen ideaal voor schroefwerk maar ook om te boren in hout, metaal en andere zachte steensoorten.

Welk soort accuboormachine past bij mijn werk?

Om te bepalen welke soort schroefboormachine bij jouw werk past, kijk je naar voltage, ampère-uren en versnellingen.
De voltage geeft de spanning aan en zorgt ervoor dat je schroefboormachine geschikt is voor het werk dat je wil verrichten. Hoe hoger de voltage, hoe zwaarder werk je kan uitvoeren.
Je schroef- of boorwerk neemt waarschijnlijk wel enkele uurtjes in beslag. Daarom is het ook belangrijk om te kijken naar de ampère-uren van de accu. De ampère-uren geven de capaciteit van de batterij weer. Hoe hoger de ampère-uren, hoe langer je je schroefboormachine kan gebruiken met één batterij. Uiteraard is het ook mogelijk om een extra accu aan te schaffen zodat je niet hoeft te wachten tot de batterij helemaal is opgeladen.
De meeste schroefboormachines hebben 1 of 2 versnellingen. Wanneer je machine over 2 versnellingen beschikt is het mogelijk om schroefwerk en boorwerk uit te voeren. Heeft jouw schroefboormachine maar 1 versnelling? Dan is je toestel enkel geschikt om te schroeven.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment schroefboormachines. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.