Generatoren

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Generator kopen bij Hubo

Op zoek naar een generator? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment aggregaten van merken zoals Powerplus, Eurom en nog meer. Met dit apparaat kan je eenvoudig stroom opwekken door brandstof te verbranden in een motorblok. Op deze manier wordt mechanische energie omgezet tot stroom. Verder zijn onze aggregaten voorzien van stevige wielen en een draaghandvat waardoor je deze makkelijk kan verplaatsen. Zo heb je met onze benzine generatoren gegarandeerd stroom waar en wanneer je maar wil!

Waarvoor gebruik je een generator?

Stroom is vandaag de dag onmisbaar. Onze generatoren zijn daarom ideaal voor op vakantie, bij verbouwingen of wanneer plotseling de stroom in huis uitvalt. Heeft jouw elektrisch gereedschap een eigen stroomcircuit nodig? Ook hiervoor is een aggregaat geschikt. Verder hebben we ook enkele aggregaten met een inverter-technologie voor een camper, caravan of boot.

Hoe kies ik een generator?

Als eerste kijk je naar de spanning en bepaal je welke spanning je nodig hebt. Daarna kijk je naar de apparaten die je wil aansluiten. Verder is het vermogen ook heel belangrijk. Bij het opstarten vragen elektrische apparaten meer vermogen van de generator dan tijdens gebruik.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment generatoren. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.