Slijpmachines

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Slijpmachine kopen bij Hubo

Een slijpmachine kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment slijpmachines van merken zoals Bosch, Kreator, Powerplus en nog veel meer.
Een elektrische slijpmachine is verbonden met een elektromotor en reductietandwielen zoals bij een haakse slijper of rechtstreeks op de motoras. Met een slijpmachine kan je heel efficiënt werken en heb je bovendien ook een laag energieverbruik.
Hieronder zetten we de verschillende soorten slijpmachines voor jou op een rijtje.

Welke slijpmachine kiezen?

Haakse slijper

Met een haakse slijper kan je materialen afbramen en slijpen. een haakse slijper van 115mm en 125mm zijn ideaal voor thuisgebruik. Een haakse slijper van 230mm is zeer geschikt voor het grove werk. Op basis van de diameter kies je de haakse slijper dat het beste bij je werkklus past.

Slijpmolens

Een slijpmolen slijpt en polijst materialen. Er bestaat een multifunctionele slijper en een bankslijpmolen. Een multifunctionele slijper zorgt voor een nauwkeurige correcte hoek en herstelt de snijkanten van vlak snijgereedschap als nieuw. De bankslijpmolen wordt vooral gebruikt voor grof en fijn te slijpen.

Accessoires haakse slijper

De accessoires voor haakse slijpers zorgen er voor dat het slijpen van materialen eenvoudiger en aangenaam zijn om te werken. Denk maar aan een spansleutel, een diamantschijf, een doorslijpschijf, een steunschijf, een afbraamschijf, en nog zoveel meer. Ontdek ons hele accessoires assortiment voor haakse slijpers.