Zaagmachines

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Zaagmachines kopen bij Hubo

Een zaagmachine kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zaagmachines van merken zoals Powerplus, Bosch, Black en Decker, Universal en nog veel meer. Dit ruime assortiment zorgt er voor dat je alles kan zagen in de gewenste vormen en maten. Hieronder zetten we de verschillende soorten zaagmachines voor jou op een rijtje.

Welke zaagmachine kiezen?

Cirkelzaag Bosch

Cirkelzagen

De stalen schijf van een cirkelzaag wordt met een motor tot een zeer hoog toerental aangedreven. Eenvoudig planken, balken of platen doorzagen? Hier voor is de cirkelzaag uiterst geschikt. Bij het kiezen van een cirkelzaag is het belangrijk om te kijken naar het zaagblad.

Kettingzaag Powerplus

Kettingzagen

Met een kettingzaag kan je eenvoudig bomen en takken doorzagen. Je kan kiezen voor een elektrische kettingzaag, kettingzagen op benzine of accu kettingzagen. Makkelijk hout verwerken en bomen onderhouden door het verwijderen van doden takken doe je met een kettingzaag.

Verstekzaag Powerplus

Verstekzagen

Met een verstek zaag is het eenvoudig om hoeken te zagen. Hierbij kan je twee materialen met een schuine samenvoeging makkelijk aan elkaar monteren. Ook is een verstekzaag handig voor het snel afkorten van stukken hout, profielen en balken.

Decoupeerzaag Bosch

Decoupeerzagen

Met een decoupeerzaag zaag je rechte lijnen maar ook bochten. De mogelijkheid om met verschillende zaagbladen te werken zorgt ervoor dat zagen door hout, plastic, gipsplaten, gelamineerd plaatmateriaal of keramische tegels geen probleem vormen voor een decoupeerzaag.

Reciprozaag Bosch

Recipro- & alleszagen

Een reciprozaag of alleszaag is een langwerpig gereedschap met op het einde een zaagblad. Hiermee kan je makkelijk takken doorzagen of metalen buizen. Een reciprozaag is flexibel in gebruik, ideaal voor sloopwerk en voor het uitvoeren van moeilijke klussen.

Tafelzaag Bosch

Tafelzagen

In een tafelzaag vind je een elektrische zaagmachine dat verwerkt zit in het tafelblad. Vaak is dit een cirkelzaag of een lintzaag dat gemonteerd is op een zaagtafel. Deze zaagtafel wordt vooral gebruikt bij het zagen van grove en massieve materialen zoals bijvoorbeeld houten planken of houten balken.

Figuurzaag Powerplus

Figuurzagen

Om plaatmaterialen of andere nauwkeurige werstukken te zagen is een figuurzaag zeer geschikt. Deze zaag is ideaal om bogen of kleine hoeken te zagen. Met een figuurzaagmachine kan je veilig werken en zorgt voor weinig geluidsproductie. Andere eigenschappen zijn: makkelijk hanteerbaar en kan je de figuurzaag ook makkelijk opbergen.

Lintzaag Powerplus

Lintzagen

Een lintzaag zorgt ervoor dat je zonder enige moeite grote stukken hout kan doorzagen. De lintzaag is zeer geschikt om lange zaagsneden te maken waardoor je materialen met een grote dikte kan doorsnijden. Bij een lintzaag zorgt het dunne zaagblad ervoor dat je makkelijk bochten kan maken tijdens het zagen in je werkstuk.

Accessoires zaagmachines

Accessoires zaagmachines

De accessoires voor zaagmachines zorgen er voor dat je eenvoudig en comfortabel kan zagen in alle vormen en maten. Denk maar aal een afkortzaagtafel, een cirkelsnijder, een onderstel voor een verstekzaag en nog veel meer. Ontdek ons hele accessoires assortiment voor zaagmachines.