Figuurzagen

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Figuurzaag kopen bij Hubo

Een figuurzaag kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment figuurzagen van merken zoals Powerplus, Bosch, Black en Decker, en nog veel meer.
Met een figuurzaag wordt voornamelijk plaatmateriaal gezaagd of voor andere nauwkeurige werkstukken. Deze zaag is ideaal om bogen of kleine hoeken te zagen. Een figuurzaag kan je herkennen aan het dunnen zaagblad waarmee je de zaagrichting gemakkelijk kan veranderen. Maar ook aan de grote beugel waar het zaagblad is tussen gespannen. Hoe groter de beugel, hoe een groter werkstuk je kan bewerken en zagen.
De meeste figuurzagen zijn elektrisch, ideaal om precieze en nauwkeurige zaagsneden tot op de millimeter uit te voeren. Met een elektrisch figuurzaagmachine kan je zeer veilig werken en vormt het zagen van scherpe bochten geen probleem. Bovendien zorgt het voor weinig geluidsproductie, is de figuurzaagmachine makkelijk hanteerbaar en ook makkelijk op te bergen. Met de figuurzaagmachine kan je platen tot 50mm diep zagen. Voor dikkere platen of harde materialen zoals staal is de figuurzaagmachine niet geschikt.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment figuurzagen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.