Lintzagen

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Lintzaag kopen bij Hubo

Een lintzaag kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment lintzagen van merken zoals Powerplus, Bosch, Black en Decker, en nog veel meer. Groten stukken hout zagen zonder enige moeite? Dat doe je met een lintzaag. Een lintzaag beschikt over een horizontaal werkvlak en een onderstuk dat uitgerust is met een motor. Een gesloten zaaglint draait verder verticaal in een ronde om twee wielen heen. Bij een lintzaag heb je ook een kleine zaagtafel waar je het materiaal kan opleggen. Zo duw je voorzichtig en eenvoudig het materiaal tegen de lintzaag.
De lintzaag is zeer geschikt om lange zaagsneden te maken waardoor je materialen met een grote dikte kan doorsnijden. Het dunne zaagblad zorgt ervoor dat je makkelijk bochten kan maken tijdens het zagen in je werkstuk. Voor een scherpe bocht heb je een zeer smal zaagblad nodig. Na het gebruik van de lintzaag is het ook belangrijk om de zaag goed te onderhouden.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment lintzagen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.