Hamers

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Hamer kopen bij Hubo

Een hamer kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment hamers van merken zoals Kreator, Polet, Stanley, Bahco en AVR. We hebben zowel hamers voor timmerwerk als hamers voor het zwaardere werk zoals voorhamers. Hieronder zetten we de verschillende soorten hamers voor jou op een rijtje.

Welke hamer kiezen?

Klauwhamer

Een klauwhamer lijkt op de gewone hamer maar heeft aan de achterkant een platte V-groef waarin spijkers worden geklemd. Doordat de bovenkant afgerond is kan de geklemde spijker uit het object gerold worden.

Voorhamer 

Een voorhamer is ideaal voor sloopwerkzaamheden. De voorhamer beschikt over een hamerkop van een paar kilo op een steel van ongeveer 1 meter.

Vuisthamer of moker 

De vuisthamer of moker heeft een vierkante hamerkop van ongeveer 1kg tot 1,5kg op een steen van 30cm lang. De vuisthamer of moker is zeer geschikt voor zwaar kluswerk. Door middel van een rubberen opzetstuk kan de vuisthamer ook gebruikt worden om tegels of stenen in het zand te leggen voor het maken van een bestrating.

Bankhamer

De bankhamer of een gewone hamer kan je herkennen aan een bolvormig baanvlak met een pen die haaks staat op de steel aan de andere kant. Voor bank- en plaatwerk is deze hamer ideaal. De bankhamer is verkrijgbaar met een gewicht van 50 gram tot 2 kg.

Rubber hamer

Om tegels op de grond te leggen wordt vaak een rubberen hamer gebruikt. Een kleine rubber hamer kan worden gebruikt voor voorzichtig werk zoals lijmverbindingen aankloppen in houtbewerking. Ook om tentplinten in de grond te slaan is een rubber hamer geschikt.

Tuinhamer

Met een tuinhamer kan je gemakkelijk houten palen in de grond slaan. De steel van de tuinhamer bestaat uit hout en het materiaal van de kop kan uit hout of kunststof bestaan. Een tuinhamer is meestal een volledig houten hamer of een kunststof hamer.

Bij Hubo vind je een ruim assortiment hamers. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.