Tuingereedschap & machines

Tuingereedschap en tuinmachines kopen bij Hubo

Welke tuingereedschappen en tuinmachines kiezen?

Hogedrukreiniger

Hogedrukreinigers

Schoonmaken wordt leuker met een hogedrukreiniger en de juiste accessoires. Je auto proper maken, ging nog nooit zo snel. Afhankelijk van de schoonmaakklus die je voor ogen hebt, kan je verschillende modellen kiezen met uiteenlopende capaciteiten. We hebben niet alleen hogedrukreinigers in ons assortiment maar ook allerlei bijhorende accessoires. Ontdek alle hogedrukreinigers en accessoires in ons assortiment.

Grasmaaier

Grasmaaiers

Hubo heeft een ruim aanbod robotmaaiers, accu grasmaaiers, elektrische grasmaaiers, benzine grasmaaiers, handgrasmaaiers en accessoires voor grasmaaiers. De meeste grasmaaiers zijn voorzien van een opvangbak. Ontdek alle verschillende grasmachines in ons assortiment.

Verticuteermachine

Verticuteermachines

De verticuteermachine gaat met zijn messen door je gras en haalt zo al het mos en de vervilting eruit. Afhankelijk van de grootte van je gazon, kies je een verticuteerder met de gepaste werkbreedte. Ontdek alle verticuteermachines in ons assortiment.

Kettingzaag

Kettingzagen

Een kettingzaag is ideaal om bomen en takken te zagen. Zo kan je makkelijk hout verwerken en zagen voor je kachel en ook het onderhoud van bomen door dode takken te verwijderen en grondig te snoeien. We hebben zowel een elektrische kettingzaag als een accu kettingzaag en een kettingzaag op benzine voor je klaarstaan. Ontdek alle soorten kettingzagen in ons assortiment.

Hakselaar

Hakselaars

Tuinafval wordt gemakkelijk versnipperd met een hakselaar om vervolgens te composteren. Zo blijft jouw tuin helemaal proper. Ontdek de verschillende hakselaars in ons assortiment.

Onkruidbrander

Onkruidbranders

Een onkruidbrander is een doeltreffende en milieuverantwoorde manier om je onkruid te verwijderen. We hebben zowel een elektrische onkruidbrander als een onkruidbrander op gas voor je in huis. Ontdek de verschillende onkruidbranders en je bent snel en eenvoudig verlost van ongewenst onkruid.

Heggenschaar

Heggenscharen

Met de juiste heggenschaar wordt een haag snoeien een snelle en makkelijke klus! Er zijn verschillende soorten heggenscharen zoals een accu heggenschaar, een elektrische heggenschaar en een benzine heggenschaar. Ontdek alle verschillende heggenscharen en kies degene dat het beste bij je werkklus past.

Bladblazer

Bladblazers en bladzuigers

Verschillende bladblazers en bladzuigers hebben we voor je in ons assortiment. Kies je voor een accu bladblazer, een elektrische bladblazer of een benzine bladblazer? Ontdek alle verschillende bladblazers in ons assortiment met de voor-en nadelen.

Kantenmaaier

Kantenmaaiers

Zowel bosmaaiers als trimmers vind je in ons assortiment terug. Er zijn verschillende soorten bosmaaiers en trimmers. Kies je voor elektrisch, accu of benzine? Ontdek alle bosmaaiers en trimmers in ons assortiment.

Tuinfrees

Tuinfrezen

Tuinfrezen zijn handige tuinmachines waarmee je de grond omwoelt. Zo ontstaat door het frezen van je tuin opnieuw een vers grondmengsel waardoor de grond zaaiklaar wordt gemaakt. Voor kleine tuinen volstaat een elektrische tuinfrees, voor het zwaardere werk kies je beter voor een benzine tuinfrees. Ontdek ze allemaal!

Takkenzaag

Takkenzagen

Met een takkenzaag snoei je efficiënt bomen en stevige struiken. Een takkenzaag gebruik je bij takken die te dik zijn om te snoeien met een takkenschaar. Ontdek alle verschillende takkenzagen in ons assortiment.

Accessoires tuingereedschap

Accessoires tuingereedschap

Verder hebben we ook verschillende accessoires voor je tuingereedschap zoals: bougies, olie en smeermiddelen, trimmerdraad, bindmateriaal, maaischijven, grondboren en nog veel meer. Ontdek alle accessoires voor tuingereedschap in ons assortiment.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuingereedschap en tuinmachines. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Gerelateerde categorieën en producten