Hakselaars

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Hakselaar kopen bij Hubo

Welke hakselaar kiezen?

Een hakselaar kies je best op basis van welk soort snoeiafval je wil verwerken en hoeveel. Zo kijk je naar het vermogen, maar ook naar de maximale snijdiameter. Verder kan een grote opvangbak ook zeer handig zijn als je veel tuinafval wil versnipperen. We hebben verschillende hakselaars voor je in ons assortiment. Onze hakselaars zijn zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk verplaatsbaar. Zo houd jij jouw tuin helemaal opgeruimd!

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment hakselaars. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind meer tuinmachines bij Hubo

Onkruidbrander

Onkruidbranders

Onze onkruidbranders verwijderen doeltreffend en milieuvriendelijk de onkruid in je gazon. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment onkruidbranders. Ontdek ze allemaal.

Verticuteermachine

Verticuteermachines

Met onze verticuteermachines zorg je voor een goede gazon. Bij Hubo hebben we verschillende verticuteerders. Ontdek ze in ons assortiment.

Bladblazer

Bladblazers & bladzuigers

Afgevallen bladeren ruim je eenvoudig op met een bladblazer of bladzuiger. Zo hoef je ze niet op te rapen en is je tuin snel weer proper. Ontdek onze verschillende bladblazers en -zuigers in ons assortiment.

Hogedrukreiniger

Hogedrukreinigers

Je terras eenvoudig schoonmaken? Dat kan met een hogedrukreiniger. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment hogedrukreinigers en accessoires. Ontdek ze allemaal.