Onkruidbranders

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Onkruidbranders: doeltreffend en milieuverantwoord onkruid verwijderen

Op zoek naar een doeltreffende en milieuverantwoorde manier om je onkruid te verwijderen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment onkruidbranders. Bij Hubo heb je zowel elektrische onkruid branders als onkruidbranders op gas van Campingaz, CFH en Toolland. Met een onkruidbrander ben je snel en eenvoudig verlost van ongewenst onkruid. Koop eenvoudig online of in één van onze Hubo winkels. 

Elektrische onkruidbranders

Elektrische onkruidbranders vernietigen het onkruid door middel van een thermische schok. Er komen dus geen chemische middelen aan te pas. Onkruidbranders op elektriciteit zijn in aankoopprijs over het algemeen iets duurder dan onkruidbranders op gas. Ze hebben echter het voordeel dat je na de aankoop van je onkruidbrander geen extra aankopen, zoals gasflesjes, meer hoeft te doen. 

Onkruidbranders op gas

Gas onkruidbranders hebben een gasaansluiting en worden gebruikt in combinatie met gasflesjes. Met een gas onkruidbrander verhit je het onkruid waardoor het uitdroogt en afsterft. Het voordeel tegenover een elektrische onkruidbrander is dat een gas onkruidbrander draadloos is en je dus niet beperkt bent in werkoppervlakte.