Onkruidbranders

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Onkruidbrander kopen bij Hubo

Wil jij onkruid verwijderen? Kies dan voor een onkruidbrander! Bij Hubo hebben we een ruim assortiment onkruidbranders van merken zoals Rothenberger, Practo, Powerplus en nog meer. Een onkruidbrander is een doeltreffende en milieuverantwoorde manier om je onkruid te verwijderen. We hebben zowel een elektrische onkruidbrander als een onkruidbrander op gas voor je in huis. Met onze onkruidbranders ben je snel en eenvoudig verlost van ongewenst onkruid. Er zijn verschillende soorten onkruidbranders. Hieronder zetten we de verschillende onkruidbranders voor jou op een rij.

Welke onkruidbrander kiezen?

Elektrische onkruidbranders

Elektrische onkruidbranders vernietigen het onkruid door middel van een thermische schok. Er komen dus geen chemische middelen aan te pas. Onkruidbranders op elektriciteit zijn in aankoopprijs over het algemeen iets duurder dan onkruidbranders op gas. Ze hebben echter het voordeel dat je na de aankoop van je onkruidbrander geen extra aankopen, zoals gasflesjes, meer hoeft te doen. 

Onkruidbranders op gas

Gas onkruidbranders hebben een gasaansluiting en worden gebruikt in combinatie met gasflesjes. Met een gas onkruidbrander verhit je het onkruid waardoor het uitdroogt en afsterft. Het voordeel tegenover een elektrische onkruidbrander is dat een gas onkruidbrander draadloos is en je dus niet beperkt bent in werkoppervlakte. 

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment onkruidbranders. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind meer tuinmachines bij Hubo

Verticuteermachine

Verticuteermachines

Bij Hubo hebben we verschillende verticuteerder die je helpen bij het verwijderen van mos en dood gras. We hebben zowel verticuteermachines op benzine als accu verticuteermachines. Met dit handige tuinmachine houd jij je gazon in topconditie!

Grasmaaier

Grasmaaiers

Een grasmaaier nodig om je gras mee af te rijden? We hebben verschillende grasmachines zoals robotmaaiers, accu grasmachines, elektrische grasmaaiers, benzine grasmachines en handgrasmachines. Ontdek welke grasmaaier het best past bij jouw tuin!

Tuinfrees

Tuinfrezen

Met een tuinfrees maak jij je grond weer helemaal zaaiklaar. In ons assortiment vind je zowel elektrische tuinfrezen als benzine tuinfrezen. Met deze machine wordt jouw grond omgewoeld zodat je kan beginnen zaaien. Ontdek ons aanbod tuinfrezen bij Hubo.

Kantenmaaier

Kantenmaaiers

In ons assortiment kantenmaaiers vind je zowel grastrimmers als bosmaaiers terug. Met deze handige machines kan je het gras afrijden in de hoekjes waar je grasmachine niet bij kan. Ontdek onze verschillende kantenmaaiers bij Hubo.