Keukenkranen

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Welke keukenkraan kiezen?

Bij Hubo vind je een ruim assortiment stijlvolle keukenkranen van merken zoals Grohe, Van Marcke en Lafiness. We hebben zowel eengreeps- als tweegreepsmengkranen, waterbesparende kranen en keukenkranen met uitrekbare sproeier. Zo vind je ongetwijfeld de keukenkraan die past bij jouw keuken!

Waterbesparende kranen

Dankzij een ingebouwde doorstroombegrenzer wordt het waterverbruik van bepaalde keukenkranen beperkt zonder dat je hier hinder van ondervindt. Goed voor het milieu en jouw portemonnee. Je kan alle waterbesparende kranen bovendien met eco-cheques betalen!

Keukenkranen met uitrekbare sproeier

Een keukenkraan met uittrekbare sproeier is heel praktisch voor het grondig reinigen van je spoelbak, maar ook als je bijvoorbeeld een hoge kookpot met water moet vullen. 

Eengreepsmengkraan of tweegreepsmengkraan?

Met een eengreepsmengkraan bedien je met 1 hendel zowel de warmte van het water als de hoeveelheid water die door de kraan stroomt. Bij een tweegreepsmengkraan heb je een aparte knop voor het warme en het koude water. Tweegreepsmengkranen zijn over het algemeen iets goedkoper, maar minder praktisch in gebruik.