Tuinwalsen

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Tuinwals kopen bij Hubo

Waarom kiezen voor een tuinwals?

Een tuinwals biedt verschillende gebruiksmogelijkheden. Zo verwijdert het alle oneffenheden en kloven in je gras. Ook is het een handig hulpmiddel wanneer mollen of ander ongedierte zich op je perceel hebben gevestigd. Door het gras te rollen wordt de oppervlakte van je gazon gelijkmatiger verdeeld. Daarnaast kan je ook meteen zien waar je eventueel moet bemesten of zaaien. Deze gazonwals kan je ook gebruiken om zaden beter te verdelen zodat de ontkieming en beworteling wordt versneld.

Hoeveel en wanneer gebruik ik een gazonwals?

De beste periode om je gazon te platwalsen is in het voorjaar en dit die je best één keer per jaar. Voor het beste resultaat gebruik je de tuinwals op een licht vochtige gazon.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuinwalsen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind meer tuinverzorging en beplanting bij Hubo

Zaden

Zaden

Verschillende zaden hebben we bij Hubo voor je in ons assortiment. We hebben zowel graszaad, groentezaden, speelgazon, kruidenzaden en nog veel meer. Ontdek alle verschillende zaden.

Meststoffen

Meststoffen

Door meststoffen toe te voegen zorg ervoor dat je gras, planten en groenten beter groeien. We hebben verschillende soorten meststoffen voor je in ons assortiment. Ontdek ze allemaal!

Verdelger

Verdelgers

Onkruid, schimmels, slakken, insecten of andere ongedierte bestrijden? Dat gaat eenvoudiger met een verdelger. We hebben we verschillende soorten verdelgers voor je in ons assortiment. Ontdek ze bij Hubo!

Strooiwagen

Strooiwagens

Een strooiwagen helpt je om gazon of andere zaden eenvoudig en snel te strooien. We hebben verschillende strooiwagens voor je in ons assortiment. Ontdek ze allemaal!