Tuinschermen

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Tuinschermen kopen bij Hubo

Op zoek naar een houten afscherming om je tuin mooi af te sluiten? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuinschermen van merken zoals Giardino, Gardenas en nog meer. We hebben zowel houten schuttingen als heidematten, bamboematten en wilgenmatten voor je in ons assortiment. Onze tuinschuttingen sluiten volledig af waardoor je geen last meer hebt van nieuwsgierige buren. Verder helpen ze ook tegen geluid wanneer ze volledig dicht zijn. We hebben allerlei tuinafsluitingen om je tuin helemaal af te sluiten. Zo creëer jij eenvoudig meer privacy in je tuin.

Welke tuinschermen kiezen?

Houten tuinschermen

Houten tuinschermen zijn zeer populair om te gebruiken als tuinomheining. Onze houten schuttingen sluiten volledig af waardoor je geen last meer hebt van nieuwsgierige buren. Verder geven houten tuinschermen een warme en mooie uitstraling. Bovendien kan je onze houten schermen ook zeer makkelijk monteren. Wil je jouw tuinschermen lang mooi houden? Dan geef je ze best regelmatig een onderhoud. Zo geniet jij in alle privacy in jouw tuin.

Heidematten

Heidematten zijn gemaakt van heideplant strengen die op een verticale manier met ijzerdraad worden gevlochten waardoor een fijne en dichte omheining ontstaat. Onze matten zijn handgemaakt en zorgen voor een natuurlijke uitstraling in jouw tuin. Zo zorg je op een verfijnde manier voor meer rust in jouw tuin. Verder kan je heidematten eenvoudig tegen een afsluitdraad plaatsen of laten begroeien met klimop planten. Ook kan je deze heidematten gebruiken als balkombekleding of als privacy doek aan een muur.

Bamboematten

Bamboematten zijn vervaardigd uit bamboestengels die zijn samengebonden met ijzerdraad. Hierdoor vormen ze een heel sterke mat en bieden ze een hoge kwaliteit. Verder zijn onze bamboematten perfect om te gebruiken als wind- en zichtscherm. Maar ook als bescherming tegen de zon zijn bamboematten geschikt. Zo zorgen ze op deze manier voor een goede afscherming in je tuin.

Wilgenmatten

Wilgenmatten bestaan uit losse wilgentakken die strak zijn samengebonden door middel van ijzerdraad. Op deze manier worden ze een soepele en decoratie mat dat je voor vele toepassingen kan gebruiken.

Tuinrasters

Tuinrasters zijn perfect als ondersteuning voor je klimplanten. Zo zorg je ervoor dat je klimrozen of andere klimplanten zelf in de juiste richting groeien. Onze tuinrasters zijn gemakkelijk te plaatsen en zorgen bovendien ook voor een extra dimensie in je tuin. Verder bescherm je op deze manier ook je planten tegen ongedierte.

Accessoires tuinschermen

Om je tuinschermen goed vast te zetten komen palen en paalhouders goed van pas. Onze palen en paalhouders zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, materialen en maten. Ontdek ze allemaal in ons assortiment.

Hulp & advies: Houten tuinafsluitingen onderhouden

Wil jij zo lang mogelijk een stevige houten afsluiting voor je tuin? Dan is een goed onderhoud belangrijk. Bij Hubo helpen we je graag op weg om je houten afsluitingen goed te onderhouden. Je leest er alles over in ons hulp & advies artikel over hoe je een houten schutting beitst.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuinschermen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer tuinafsluitingen bij Hubo

Palen

Palen

Palen kan je zeker niet missen bij het plaatsen van tuinschermen. We hebben verschillende tuinpalen voor je in ons assortiment zoals houten palen, kunststof palen, stalen palen, gleufpalen, tuinwaspalen en meer. Ontdek ze allemaal bij Hubo.

Poorten

Poorten

Wil je een poort integreren in je tuinafsluiting? Bij Hubo hebben we verschillende tuindeuren, schuifpoorten, poortscharnieren, grondankers en poortsloten voor je in ons assortiment. Zo vind je steeds een tuinpoort die past bij jouw huis en tuin.

Hekken

Hekken

Je tuin afsluiten met een mooi hek? Met onze houten hekken creëer je een natuurlijke afscheiding van je tuin. We hebben verschillende soorten hekken. Ontdek ze allemaal.

Draadpanelen

Draadpanelen

Een stevig omheining nodig? Kies dan voor draadpanelen. Deze bieden een zeer goede stevigheid voor de afbakening van je tuin. Maar ook voor bedrijventerreinen of de afsluiting rond spoorwegen zijn deze draadpanelen geschikt. Ontdek ze allemaal!