Carports

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Carport kopen bij Hubo 

Je wagen beschermen onder een carport? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment carports van merken zoals Garden Plus, Gardenas en nog meer. We hebben zowel enkele als dubbele carports in verschillende stijlen. Zo vind je er ongetwijfeld één die past bij jouw stijl en vereisten.

Welke carport kiezen?

Verschillende soorten carports

Houten of aluminium carport

Naast de stijlkeuze zijn prijs, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid de belangrijkste factoren bij het kiezen tussen een houten of een aluminium carport.

  • Prijs: een houten carport is over het algemeen goedkoper dan een aluminium carport.
  • Duurzaamheid: een aluminium carport gaat langer mee dan een houten carport.
  • Onderhoud: hout is een natuurlijk materiaal, waardoor een houten carport regelmatig onderhoud vergt. Een aluminium carport is zeer onderhoudsvriendelijk.

Vrijstaand carport of aanbouw aan het huis

Afhankelijk van de ruimte en locatie kan je kiezen tussen een vrijstaande carport of een carport die je bevestigt aan je huis. Een carport met aanbouw tegen het huis biedt meer bescherming tegen weer en wind dan een vrijstaand exemplaar. We hebben zowel carports die met de korte kant te bevestigen zijn aan de woning als carports waarbij je de lange kant vastmaakt.

Dubbele of enkele carport

Bij Hubo vind je zowel dubbele als enkele carport. Kies een dubbele of enkele carport afhankelijk van het aantal auto's dat je onder de carport wenst te plaatsen en de ruimte die beschikbaar is.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment carports. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer tuinconstructies bij Hubo

Garage

Garages

Een garage is ideaal om je wagen volledig te beschermen tegen slecht weer. Bij Hubo hebben we zowel houten als metalen garages. Ontdek ze allemaal in ons assortiment.

Pergola

Pergola’s

Onder een pergola kan je langer genieten in je tuin ongeacht welke weersomstandigheden. Verder is een pergola ook ideaal je om tuinmeubelen onder te zetten om ze te beschermen. Ontdek onze verschillende pergola’s in ons assortiment.

Grote tuinopberging voor buiten

Tuinopbergingen

Je tuingerief veilig opbergen? Dat kan met onze tuinopbergingen! We hebben verschillende tuinopbergingen zoals tuinkasten, opbergboxen voor buiten, een houtopslag, pakketboxen en nog veel meer. Ontdek alle opbergingen voor buiten bij Hubo.

Fietsenrekken

Fietsenrekken

Je fiets opbergen kan eenvoudig met een fietsenrek. Wil je jouw fiets droog houden? Of heb je nog een plaatsje over onder je carport? Dan je eenvoudig een fietsenrek mee onder je carport zetten. Ontdek al onze fietsenrekken in ons assortiment.