Paviljoenen

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Paviljoen kopen bij Hubo 

Wil jij heerlijk genieten in je tuin onder een paviljoen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment paviljoenen van merken zoals Gardenas, Sojag, Palram, Practo Garden, Scala, Giardino, Garden Plus en nog meer. Onze priëlen zijn voorzien van een overkapping en zijn ideaal voor in jouw achtertuin. Ze zorgen voor een leuke toevoeging aan je tuin. Zo kan je buiten genieten, ook wanneer het regent of in de schaduw zitten tijdens warme zomerdagen. Onze tuinpaviljoenen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen met of zonder zijwanden.

Waarom kiezen voor een paviljoen?

Paviljoenen maken jouw tuin gezellig terwijl je de verse lucht van de natuur kan inademen. Doordat deze voorzien zijn van een overkapping kan je ook buiten relaxen wanneer het regent. Onder onze tuinpaviljoenen past perfect een loungeset of andere tuinmeubelen. Zo creëer je een gezellige plek wanneer er vrienden of familie op bezoek komen. Bovendien worden zo ook jouw tuinmeubelen beschermt tegen regen, wind en vuil waardoor ze langer meegaan. Verder breng je met een paviljoen extra sfeer in je tuin.

Welke tuinpaviljoen kiezen?

Verschillende paviljoenen hebben we bij Hubo voor jouw in ons assortiment. Maar welke kies je het best? We hebben zowel houten priëlen als aluminium tuinpaviljoenen. Verder kan je ook kiezen uit paviljoenen met vaste of losse zijwanden. Onze paviljoententen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Tuinpaviljoen onderdelen

Verschillende onderdelen hebben we bij Hubo voor jou in ons assortiment. We hebben zowel paalhouders, betonvoeten, U-paalhouders, H-paalhouders als grondpiketten, zijwanden en nog veel meer. Zo maak jij jouw paviljoen helemaal compleet en kan je heerlijk genieten in je tuin.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment paviljoenen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer tuinopbergingen bij Hubo

Pergola

Pergola’s

Met een pergola kan je in alle weersomstandigheden buiten in je tuin genieten. Maar ook is het de ideale oplossing als plek om je tuinmeubelen te beschermen. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment pergola’s. Ontdek ze allemaal!

Vrijstaande carport

Carports

Met een carport bescherm je jouw auto tegen allerlei weersomstandigheden. Bij Hubo hebben we zowel enkele als dubbele carports. Ontdek alle carports in ons assortiment.

Garage

Garages

Je auto beschermen tegen weer een wind? Dat kan perfect met een garagebox. Onze garages zijn stevig en makkelijk te plaatsen. Zo staat jouw auto droog en veilig. Ontdek alle garages bij Hubo.

Partytent

Partytenten en zonnetenten

Onze partytenten zorgen voor voldoende ruimte voor je gasten en zorgen voor een gezellige sfeer. Ze zijn volledig waterdicht en ideaal voor in je tuin of op een camping. Verder kan je ook genieten van de zon onder een mooie zonnetent. Ontdek onze verschillende party- en zonnetenten in ons assortiment.