Accu grasmaaiers

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Een accu grasmaaier kopen bij Hubo

Op zoek naar een draadloze grasmaaier voor jouw tuin? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment accu grasmaaiers van merken zoals Bosch, Gardena, Powerplus en nog veel meer. Onze accu maaiers zijn licht, gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk. Bovendien heeft een accu grasmachine bijna alle voordelen van een elektrische grasmaaier en is bovendien volledig draadloos! Hierdoor heb je een ruime bewegingsvrijheid en kan je eenvoudiger elk stukje gazon maaien. Houd er wel rekening mee dat een accu grasmaaier een beperkte accuduur heeft. Daarom wordt dit type grasmaaier voornamelijk gebruikt in kleine tot middelgrote tuinen.

Waarom kiezen voor een accu grasmaaier?

Onze draadloze accu grasmaaiers zijn gemakkelijk in gebruik en de accu is eenvoudig op te laden. Door het gebruik van een accu heb je geen startproblemen meer bij je grasmachine. Zo kan je direct beginnen met maaien. Bij dit type maaiers komen er geen uitlaatgassen vrij waardoor deze maaier goed is voor het milieu. Verder maakt een accu grasmachine ook minder geluid en heeft het relatief weinig onderhoud nodig.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment accu grasmaaiers. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Hulp & advies

grasmaaier kiezen

Welke grasmaaier kiezen voor jouw gazon?

Verschillende grasmaaiers hebben we bij Hubo voor jou in ons assortiment. Maar welke past het best bij mijn tuin? Je ontdekt het allemaal in dit adviesartikel.

Hoe je gazon onderhouden?

Om te genieten van een groen gazon is een regelmatig onderhoud nodig. Wij helpen je in dit adviesartikel op weg naar een mooi en gezond gazon het hele jaar door.

Hoe je gazon verticuteren?

Om het hele jaar door te kunnen geniet van een groen en gezond gazon, is verticuteren belangrijk. In dit advies artikel leggen wij je stap voor stap uit hoe je dat doet.

Andere grasmaaiers

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan zeker ook eens een kijkje bij onze andere types grasmaaiers: