Schommels & speeltorens

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Schommel of speeltoren kopen bij Hubo 

Ben je op zoek naar een schommel of speeltoren? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment schommels en speeltuigen van merken zoals Gardenas en nog meer. We hebben zowel glijbanen, speeltoestellen, nestschommels, trapezes, babyschommels, grondankers en nog veel meer. Verder hebben we ook nog schommelzitjes en schommelhaken. Hieronder zetten we de verschillende schommels en speeltorens voor jou op een rijtje.

Welke schommel of speeltoren kiezen?

Schommels

Met een schommel beleeft jouw kind uren plezier. We hebben zowel schommelzitjes gemaakt van hout als van kunststof. Verder hebben we ook duo schommels zodat je met zijn tweeën tegelijk kan schommelen. Verder kan je het schommelen nog leuker maken met een trapeze. Zo kan jouw kind comfortabel en veilig schommelen.

Nestschommels

Onze nestschommel is ideaal om met meerdere mensen tegelijk te kunnen schommelen. Een nestschommel herken je aan zijn ronde vorm en is gemaakt van kunststof. Dit type schommel kan je makkelijk bevestigen met schommelhaken. Deze schommel zorgt voor extra plezier en is geschikt voor kinderen tot 12 jaar.

Babyschommels

Een babyschommel is voorzien van een baby schommelzitje zodat jouw kind veilig op de schommel zit. Het schommelzitje is meestal verstelbaar en beschikt over een uitneembaar middenstuk. Op deze manier kan je makkelijk je kind in de schommel laten zitten. Onze baby schommels zijn geschikt voor kinderen tot 3 jaar. Zo kan ook jouw baby genieten van schommel plezier.

Aanbouwschommels

Onze aanbouwschommel is ideaal om te monteren tegen een muur. Net zoals onze andere schommels beleef je hier jarenlang plezier aan. Zo kunnen jouw kinderen spelen een schommelen in je tuin.

Welke speeltoren kiezen?

Speeltoestellen

Onze speeltorens zorgen voor extra plezier in je tuin. We hebben zowel speeltoestellen met een glijbaan als speeltoestellen met schommels. Deze speeltorens zijn zeer veilig en duurzaam. Je kan ze ook nog verder uitrusten met nog meer speelaccessoires. Om de veiligheid te garanderen veranker je best je speeltoren met grondankers in de grond. Zo ben je er zeker van dat je speeltuig blijft staan. Verder zorgen ze ook voor jarenlang plezier voor het hele gezin.

Accessoires voor schommels en speeltorens

Schommelhaak

Schommelhaken kan je gemakkelijk bevestigen aan de bovenbalk van je schommel. Ze zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Hierdoor kan je jouw schommel aan meerdere soorten balken ophangen. Met deze haken kan je ook je andere schommelaccessoires vlot en veilig bevestigen.

Touwladder

Met een touwladder klimmen jouw kinderen eenvoudig op de schommel. Zo hoef je als ouder niet elke keer je kind op de schommel te zetten en kunnen ze dit zelf. Verder is onze touwladder makkelijk te monteren aan een schommelhaak.

Turnringen

Onze turnringen geven jouw kind een extra uitdaging op schommels. Zo oefenen ze allerlei kunstjes net zoals in een circus. Verder zijn turnringen eenvoudig te monteren aan twee schommelhaken.

Glijbaan

Onze glijbanen zijn zeer populair en gemakkelijk te monteren aan een platform. Ze zijn ideaal voor extra plezier in je tuin voor je kinderen. Sommige glijbanen zijn ook voorzien van een wateraansluiting. Dit vindt jouw kind vast heel leuk!

Grondanker

Grondankers zijn perfect om je speeltoestel extra stevig in de grond te verankeren. Zo blijft je speeltoren mooi op zijn plaats staan in je tuin en zorgt het voor een extra veiligheid. Op deze manier kunnen jouw kinderen veilig spelen in de speeltoren.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment schommels en speeltorens. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer buitenspeelgoed bij Hubo

Speelhuisje

Speelhuisjes

Speelhuisjes zijn ideaal voor veel speelplezier buiten. We hebben zowel houten speelhuisjes als speelhuisjes gemaakt van kunststof in vrolijke kleuren. Verder hebben we ook nog accessoires om je speelhuisje verder mee aan te kleden. Ontdek al onze speelhuisjes en accessoires bij Hubo.

Trampolines

Trampolines

Trampolines zijn ideaal voor kinderen met veel energie en beleven zo veel springplezier. Verder zijn onze trampolines voorzien van een veiligheidsnet en vind je ook een afdekzeil en pad voor je trampoline terug in ons assortiment. Ontdek alle trampolines en accessoires bij Hubo!

Speelgoed

Speelgoed

Verschillende soorten speelgoed hebben we voor jou in ons assortiment. Zo vind je allerlei speelgoed voor waterpret, sneeuwpret en nog veel meer in ons assortiment. Zo zorg jij ervoor dat je kind zeer veel plezier beleeft buiten in jouw tuin. Ontdek ze allemaal bij Hubo!

Zandbak

Zandbakken

Een zandbak is ideaal om je kinderen te laten spelen met zand. Zandbakken zijn er in verschillende vormen en maten zoals een zandbak schelp, een zandbak bootje of auto. Ook hebben we deksels en afdekhoezen om het zand te beschermen. Ontdek alle zandbakken bij Hubo!