Speelhuisjes

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Speelhuisje kopen bij Hubo 

Op zoek naar een speelhuisje voor je kind in je tuin? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment speelhuisjes van merken zoals Gardenas, Soulet en nog meer. We hebben zowel houten speelhuisjes als speelhuisjes gemaakt van kunststof. Bovendien vind je ook speelhuisjes met glijbaan voor extra veel plezier. Onze huisjes zijn perfect om buiten in te spelen maar kunnen ook binnen geplaatst worden. Hieronder zetten we de verschillende speelhuisjes voor jou op een rijtje.

Welk speelhuisje kiezen?

Houten speelhuisjes

Een houten speelhuisje is zeer duurzaam en gaat jarenlang mee. Deze huisjes zijn voorzien van een deur en ramen. Onze houten speelhuisjes hebben een moderne uitstraling en worden zeker de favoriet van je kind. Ook vind je verschillende speelhuisjes met glijbaan, voor extra veel tuinplezier. Verder zijn deze huisjes ook waterdicht en kan je ze verder uitrusten met allerlei accessoires.

Kunststof speelhuisjes

Onze kunststof speelhuisjes voor buiten hebben kleurrijke wanden en zorgen voor een vrolijke uitstraling. Het huisje is voorzien van een stevige frame dat zorgt voor stabiliteit, een halve deur en 2 ramen met jaloezieën. Speelhuisjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Zo beleven jouw kinderen met hun vriendjes veel plezier in jouw tuin.

Accessoires voor speelhuisjes

Verschillende accessoires zoals een racestuur, piratenstuur of klimstenen hebben we voor jou in ons assortiment. Maar ook duikelrekken en duikelstangen vind je bij ons. Zo zorg jij dat je speelhuisje voor je kind perfect uitgerust is met verschillende accessoires. Ontdek alle accessoires voor speelhuisjes bij Hubo.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment speelhuisjes. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer buitenspeelgoed bij Hubo

Schommels & speeltorens

Schommels en speeltorens

Schommelen of spelen in de tuin? Dat kan met onze schommels en speeltorens. Zo zorg je ervoor dat jouw kind extra plezier beleeft buiten. We hebben zowel gewone schommels als nestschommels, babyschommels, aanbouwschommels en allerlei verschillende speeltorens. Ook accessoires hiervoor kan je terugvinden in ons assortiment.

Trampolines

Trampolines

Springt je kind graag in het rond? Met onze trampolines beleeft jouw kind heel veel springplezier. Verder zijn onze trampolines voorzien van een veiligheidsnet en vind je ook een afdekzeil en pad voor je trampoline terug in ons assortiment. Ontdek alle trampolines en accessoires bij Hubo!

Zandbak

Zandbakken 

Een zandbak is ideaal om je kinderen te laten spelen met zand. Zandbakken zijn er in verschillende vormen en maten zoals een zandbak schelp, een zandbak bootje of auto. Ook hebben we deksels en afdekhoezen om het zand te beschermen tegen vuil. Ontdek alle zandbakken in ons assortiment.

Speelgoed

Speelgoed

Spelen in de tuin? Verschillende soorten speelgoed hebben we voor jou in huis. Zo vind je allerlei speelgoed voor waterpret, sneeuwpret en nog veel meer in ons assortiment. Zo zorg jij ervoor dat je kind zeer veel plezier beleeft in jouw tuin. Ontdek ze allemaal bij Hubo!