Accessoires partytenten

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Accessoires voor je partytent kopen bij Hubo 

Op zoek naar feesttent accessoires? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment accessoires voor partytenten van merken zoals Garden Plus en nog meer. We hebben zowel voeten als wanden en daken voor jouw tuintent. Zo zorg jij ervoor dat je partytent stevig staat en je beschermt bent tegen regen en wind. Hieronder zetten we de verschillende accessoires voor partytenten voor jou op een rijtje.

Welke accessoires voor je partytent kiezen?

Partytent voeten

Onze partytent voeten zijn gemaakt uit polyethyleen en zorgen dat je tent stevig vast staat. Zo kan je ongestoord een tuinfeest houden, ook als het minder goed weer is. Deze voeten zijn ook geschikt voor op een slechtere ondergrond. Zo verbeter je de stabiliteit van je partytent.

Band met kogelstopper

Een band met kogelstopper is zeer handig voor het bevestigen van je schermen aan je tent. Zo kan je doormiddel van de ogen eenvoudig de wanden aan je feesttent plaatsen. Verder zijn de banden elastisch waardoor ze makkelijk in gebruik zijn.

Partytent wanden

Onze wanden voor partytenten zorgen ervoor dat je ook een tuinfeest kan geven bij slecht weer. De wanden sluiten goed af en zijn makkelijk te plaatsen. Sommige wanden zijn ook voorzien van een rits en een raam.

Partytent dak

Een dak voor je partytent is zeer handig om een schaduwplek te creëren tegen de zon en als bescherming tegen onweer. Ons partytent dak kan je gebruiken als aanvulling of als vervanging van je bestaande dak van je partytent.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment accessoires voor partytenten en zonnetenten. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.