Zwembadaccessoires

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Zwembadaccessoires kopen bij Hubo

Wil jij zo lang mogelijk genieten van jouw zwembad? Dan zijn onze accessoires voor je zwembad hiervoor een handig hulpmiddel. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zwembadaccessoires van merken zoals Interline, Intex, Splash en nog veel meer. We hebben zowel accessoires om je zwembad schoon te maken zoals zwembadpompen, zwembadonderhoud en zwembadreinigers. Maar ook allerlei afdekzeilen en oprolsystemen om je zwembad te beschermen tegen het vuil. Daarnaast zijn onze zwembadladders en -trappen zeer handig om in je zwembad te stappen. Wil je extra plezier beleven? Kijk dan ook eens in ons assortiment zwembadverwarming of zwembanden en opblaasfiguren. In onze zwembaden beleef je met onze accessoires alle plezier met je gezin, vrienden of familie. Hieronder zetten we de verschillende zwembadaccessoires voor jou op een rijtje.

Welke zwembadaccessoires kiezen?

Zwembadverwarming

Zwembadverwarming

Je zwembad verwarmen? Dat kan met onze warmtepomp of zwembadverwarming op zonne-energie. Verder hebben we ook zwembad thermometers om ervoor te zorgen dat jouw zwembad de perfecte temperatuur heeft. Zo kan jij heerlijk en warm genieten in jouw zwembad. Ontdek alle zwembadverwarmingen.

Afdekzeilen zwembad

Afdekzeil zwembad

Met onze afdekzeilen bescherm je jouw zwembad tegen vuil, regen, wind en nog meer. We hebben zowel vloerbeschermers, grondzeilen, als ondertapijten en zwembadkoven. Ontdek ons hele assortiment afdekzeilen bij Hubo.

Zwembadpompen

Zwembadpompen

Je zwembad voorzien van water of filteren? Bij Hubo hebben we verschillende zwembadpompen voor je in ons assortiment. We hebben zowel filterpompen voor een goede filtratie en waterbehandeling als handpompen, elektrische pompen en voetpompen om je zwembad mee op te blazen. Ontdek al onze zwembadpompen.

Zwembanden en opblaasfiguren

Zwembanden en opblaasfiguren

Extra plezier beleven in je zwembad? Met onze zwembanden en opblaasfiguren is waterpret gegarandeerd in je zwembad. Je vindt ze in allerlei kleuren en maten in ons assortiment. Ontdek alle zwembanden en opblaasfiguren bij Hubo.

Zwembad onderhoud

Zwembadonderhoud

Bij Hubo hebben we verschillende producten om je zwembad goed te onderhouden. We hebben zowel zwembadstofzuigers, voetbaden, chloortabletten, thermometers, teststrips, zwembadborstels, herstelkits, waterlijnreinigers en nog veel meer. Ontdek alles om je zwembad te onderhouden in ons assortiment.

Zwembadladders en trappen

Zwembadladders en -trappen

Met onze zwembadladder zorg je ervoor dat je op een veilige manier in- en uit je zwembad kan gaan. Onze zwembadladders zijn zeer geschikt voor inbouwzwembaden. Heb je een opbouwzwembad? Dan is een zwembadtrap zeer geschikt. Ze zorgen voor stevigheid en stabiliteit zodat de trap niet wegschuift. Verder zijn onze ladders en trappen voor je zwembad voorzien van antislip treden. Zo schuif je zeker niet uit en kan je zwemplezier beginnen.

Oprolsysteem zwembad

Oprolsysteem zwembad

Je afdekzeil van je zwembad gemakkelijk op- en afrollen? Dat kan met onze oprolsystemen voor zwembaden. Onze oprollers zijn telescopisch waardoor ze ideaal zijn voor afdekzeilen. Ontdek alle oprolsystemen voor je zwembad bij Hubo.

Zwembadreinigers

Zwembadreinigers

Verschillende zwembadreinigers zoals zandfilterpompen, zwembadstofzuigers, chloortabletten, zwembadrobotten, schepnetten, teststrips, filterpatronen en nog veel meer hebben we voor je in ons assortiment. Zo reinig jij zeer eenvoudig jouw zwembad. Ontdek ze allemaal!

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zwembadaccessoires. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer tuinplezier bij Hubo

Zwembaden

Zwembaden

Lekker plonsen in een zwembad tijdens hete zomerdagen? Verschillende zwembaden zoals kinderzwembaden, baby zwembaden en familiezwembaden hebben we voor jou in ons assortiment. Vind het perfecte zwembad bij Hubo.

Jacuzzi

Jacuzzi’s

Genieten in een warme jacuzzi? Zo ontspan jij lekker in een verwarmd bubbelbad en vergeet je even al je zorgen. Onze jacuzzi’s geven je een comfortabel en massage gevoel zodat jij helemaal kan ontspannen en tot rust kan komen. Ontdek ze allemaal bij Hubo!

Partytenten

Partytenten & zonnetenten

Een feestje in je tuin? Met onze partytent ben je er zeker van dat je tuinfeest doorgaat ongeacht het weer. Geniet je liever van de zon? Dan is een zonnetent ideaal. Zo ontspan je lekker in je tuin zonder al te veel last te hebben van de zon. Ontdek al onze partytenten en zonnetenten bij Hubo.

Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed

Lekker spelen in je tuin? Met het buitenspeelgoed van Hubo is plezier gegarandeerd. Wij hebben bij Hubo zowel trampolines, speelgoed, schommels, bolderkarren, zandbakken, speelhuisjes, speeltorens, zwembanden, opblaasfiguren en nog veel meer voor je in ons assortiment. Ontdek ons hele assortiment buitenspeelgoed.