Afdekzeilen zwembaden

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Afdekzeilen zwembad kopen bij Hubo 

Je zwembad afdekken en beschermen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment afdekzeilen voor zwembaden van merken zoals Interline, Intex en nog veel meer. We hebben zowel dekzeilen als vloerbeschermers en grondzeilen. Hieronder zetten we de verschillende soorten zeilen voor je zwembad voor jou op een rijtje.

Welke zwembadafdekking kiezen?

Afdekzeil of dekzeil

Onze afdekzeilen beschermen je zwembad tegen vuil, regen, wind en nog meer. Verder zijn er 2 type zeilen namelijk zomer dekzeilen en winter dekzeilen. De zomerzeilen zorgen ervoor dat er geen vuil in je zwembad terechtkomt. Door dit zomerzeil zal je ook minder onderhoudsproducten nodig hebben om je zwembad proper te houden. Daarnaast houden onze winterzeilen de bladeren tegen en blijft ook met dit dekzeil je zwembad schoon.

Vloerbeschermer en grondzeilen

Een vloerbeschermer biedt een bescherming aan de onderkant van je zwembad. Zo zorg je voor een verstevigde bodem en kan je veel plezier beleven in je zwembad. Onze grondzeilen zijn geschikt voor alle maten van zwembaden. Het enige verschil tussen een vloerbeschermer en een grondzeil is dat een grondzeil echt een zeil is en een vloerbeschermer uit puzzelstukken bestaat die je makkelijk in elkaar kan klikken. Verder zorgen ze voor dezelfde bescherming.

Ondertapijten

Onze ondertapijten voor zwembaden zorgen ervoor dat de liner wordt beschermd tegen beschadigingen en vuil. Ook krijgen bacteriën en schimmels minder kans om zich te kunnen ontwikkelen. Verder heeft een ondertapijt ook een isolerende werking. Zo wordt de levensduur verlengd en kan je langer van je zwembad genieten.

Zwembadkoof

Aan de binnenkant van je zwembad plaats je best een liner. Zo zorg je ervoor dat de liner niet onder de rand van je zwembad raakt en scheurt. Om dit te vermijden gebruik je best een zwembadkoof. Deze koof leg je eenvoudig langs de randen voor je het zwembad met de liner bekleedt. Zo verleng je niet alleen de levensduur van je zwembad maar is het ook aangenamer voor je voeten aan de randen van je zwembad.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment afdekzeilen voor zwembaden. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer zwembadaccessoires bij Hubo

Zwembadpompen

Zwembadpompen

Je zwembad voorzien van water of filteren? Bij Hubo hebben we verschillende zwembadpompen voor je in ons assortiment. We hebben zowel filterpompen voor een goede filtratie en waterbehandeling als handpompen, elektrische pompen en voetpompen om je zwembad mee op te blazen. Ontdek al onze zwembadpompen.

Zwembad onderhoud

Zwembadonderhoud

Bij Hubo hebben we verschillende producten om je zwembad goed te onderhouden. We hebben zowel zwembadstofzuigers, voetbaden, chloortabletten, thermometers, teststrips, zwembadborstels, herstelkits, waterlijnreinigers en nog veel meer. Ontdek alles om je zwembad te onderhouden in ons assortiment.

Oprolsysteem zwembad

Oprolsysteem zwembad

Je afdekzeil van je zwembad gemakkelijk op- en afrollen? Dat kan met onze oprolsystemen voor zwembaden. Onze oprollers zijn telescopisch waardoor ze ideaal zijn voor afdekzeilen. Ontdek alle oprolsystemen voor je zwembad bij Hubo.

Andere zwembadaccessoires

Op zoek naar andere accessoires voor je zwembad? Bij Hubo hebben we nog veel meer zwembadaccessoires voor je in ons assortiment. Neem zeker ook eens een kijkje bij deze handige accessoires: