Zwembadverwarming

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Zwembadverwarming kopen bij Hubo

Wil jij je zwembad verwarmen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zwembadverwarmingen van merken zoals Interline, Intex, Splash en nog veel meer. We hebben zowel warmtepompen, thermometers als verwarming op zonne-energie. Hieronder zetten we de verschillende zwembadverwarmingen voor jou op een rijtje.

Welke zwembadverwarming kiezen?

Warmtepomp zwembad

Onze warmtepompen warmen het water van je zwembad op. Je kan ze veilig installeren en zorgen ervoor dat je ook op koudere temperaturen in je zwembad kan zwemmen. Zo verleng je eenvoudig het zwemseizoen en zwemplezier. Om je warmtepomp te beschermen gebruik je best een warmtepomphoes.

Thermometer zwembad

Met een thermometer weet je elke keer perfect hoe warm of koud het water van je zwembad is. Dit is ook handig in combinatie met een warmtepomp. Onze thermometers leg je eenvoudig in het zwembad en geven zowel de graden Celsius aan als Fahrenheit aan.

Zwembadverwarming op zonne-energie

Doormiddel van een paneel kan je het water van je zwembad opwarmen met zonne-energie. Dit is een eenvoudige manier een warme en aangename water temperatuur te creëren. Onze zwembadverwarming op zonne-energie is makkelijk te installeren en is zeer milieuvriendelijk.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zwembadverwarming. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer zwembadaccessoires bij Hubo

Zwembadpompen

Zwembadpompen

Je zwembad oppompen? Bij Hubo hebben we verschillende zwembadpompen voor je in ons assortiment. We hebben zowel filterpompen voor een goede filtratie en waterbehandeling als handpompen, elektrische pompen en voetpompen om je zwembad mee op te blazen. Ontdek alle pompen voor je zwembad in ons assortiment.

Zwembad onderhoud

Zwembadonderhoud

Je zwembad onderhouden? Dan is een zwembadonderhoud nodig! Bij Hubo hebben we verschillende producten om je zwembad goed te onderhouden. We hebben zowel zwembadstofzuigers, voetbaden, chloortabletten, thermometers, teststrips, zwembadborstels, herstelkits, waterlijnreinigers en nog veel meer. Ontdek ons hele assortiment zwembadonderhoud.

Zwembadreinigers

Zwembadreinigers

Verschillende zwembadreinigers zoals zandfilterpompen, zwembadstofzuigers, chloortabletten, zwembadrobotten, schepnette, teststrips, filterpatronen en nog veel meer hebben we voor je in ons assortiment. Zo reinig jij zeer makkelijk jouw zwembad en wordt het weer helemaal proper. Ontdek alle zwembadreinigers bij Hubo.

Andere zwembadaccessoires

Op zoek naar andere accessoires voor je zwembad? Bij Hubo hebben we nog veel meer zwembadaccessoires voor je in ons assortiment. Neem zeker ook eens een kijkje bij deze handige accessoires: