Beschermfolie

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Beschermfolie kopen bij Hubo

Je planten beschermen en onkruid vermijden? Kies dan voor een beschermfolie. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment beschermfolies van merken zoals Nature, Scala, Garden Plus en meer. Met onze beschermfolies kunnen jouw bloemen en planten goed groeien en heb je geen last meer van onkruid of andere insecten. Dat bespaart je flink wat tijd in jouw moestuin! Hieronder zetten we alle verschillende beschermfolies op een rijtje.

Welke beschermfolie kiezen?

Worteldoek

Een worteldoek is gemaakt uit polyester en heeft een zwarte kleur. Hierdoor houdt deze doek licht tegen en geen water. Met een worteldoek voorkom je dat allerlei wortels zich gaan vormen en verspreiden. Daarnaast is het ook ideaal om je bestrating, houtsnippers of grind te beschermen tegen vuil en onkruid.

Gronddoek

Gronddoeken zorgen ervoor dat water en licht worden doorgelaten zodat je bodem vochtig blijft. Daarnaast krijgt onkruid geen kans en bevordert het de snelle groei van je gewassen. Verder is een gronddoek heel geschikt voor hagen en glooiingen, maar ook als scheidingsmateriaal tussen grindpaden en grond.

Insectengaas

Met ons insectengaas bescherm je jouw groenten en fruit tegen allerlei insecten, rupsen, slakken en ongedierte. Daarnaast wordt lucht, lucht en water wel doorgelaten zodat je gewassen kunnen groeien.

Gronddoekpennen

Met gronddoekpennen maak je eenvoudig je gronddoek vast in de grond. Onze grondpennen hebben verschillende afmetingen voor een optimaal gebruiksgemak.

Tomatenhoes

Tomaten beschermen in je tuin? Dan komt een tomatenhoes goed van pas! Onze tomatenhoezen zijn transparant en beschermen je groeiende tomaten tegen regen. Verder zorgen ze ook voor een optimaal klimaat voor een betere en snellere oogst van je tomaten.

Kweekfolie

Kweekfolies zijn perfect voor in je moestuin. Ze zijn voorzien van voorgesneden gaten waardoor je heel wat werk bespaart. Met een kweekfolie kan je verschillende soorten groenten tegelijk en naast elkaar kweken met 1 soort folie. Zo hebben ze voldoende groeiruimte en hoef je ze niet te verplanten.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment beschermfolies. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind meer tuinverzorging en beplanting bij Hubo

Bodembedekking

Bodembedekking

Met een bodembedekking vermijd je onkruid en ongewenste dieren. We hebben verschillende soorten bodembedekking voor je in ons assortiment. Ontdek ze allemaal bij Hubo.

Vogelnetten

Vogelnetten

Geef vogels geen kans om groenten uit je moestuin op te eten of te stelen. Kies voor een vogelnet en bescherm je eigen gekweekte gewassen. Ontdek al onze vogelnetten in ons assortiment.

Bindmateriaal

Bindmateriaal

Je planten en bomen beschermen tegen het omwaaien of knakken? Dat kan eenvoudig met bindmateriaal. We hebben verschillende soorten bindmateriaal zoals colsonbandjes, binddraad, gronddoekpennen, boombanden en nog veel meer. Ontdek alle bindmaterialen.

Verdelger

Verdelgers

Onkruid of ongewenste gasten zoals slakken, insecten, … bestrijden? Dat kan met de juiste onkruidverdelger. We hebben verschillende soorten verdelgers. Ontdek ze allemaal ons assortiment.