Lampen

Lampen kopen bij Hubo

Een lamp vervangen in huis? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment lampen van merken zoals Philips, Eglo, Prolight, WiZ, iDual, Osram, Vellight en nog veel meer. We hebben zowel LED-lampen, LED-strips, TL-lampen, Spaarlampen als Halogeenlampen en speciale lampen voor bepaalde toestellen. Zo zorgen wij ervoor dat de juiste lamp past in jouw armatuur. Hieronder zetten we de verschillende soorten lampen voor jou op een rijtje.

Welke lampen kiezen?

LED-lampen

LED-lampen

Met LED-lampen in huis beschik je over een hoog rendement en bespaar je energie. De onderdelen bevatten geen kwik en zijn volledig veilig. LED-lampen hebben een lange levensduur, zelfs bij het frequent in-en uit schakelen. LED-verlichting is verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren: van warm wit over neutraal wit tot koud wit licht. LED-lampen zijn zeer geschikt om grote ruimtes te verlichten en ook als buitenverlichting.

LED-strips

LED-strips

LED-strips creëren een kleurrijk decoratie-effect in jouw huis. Je kan de kleur en de lichtsterkte naar wens veranderen via een afstandsbediening. Ze zijn een flexibele oplossing om een deel van jouw interieur te verlichten. De LED-strips zijn eenvoudig te bevestigen en kan elke gewenste vorm aannemen.

TL-lampen

TL-lampen

TL-lampen zijn zeer geschikt voor plafondverlichting en zijn buisvormig. Ze zorgen voor een goede kleurweergave en voor een hoge lichtopbrengst. TL-lampen zijn het meest geschikt voor plaatsen waar het licht 24u brandt.

Spaarlampen

Spaarlampen

Spaarlampen zorgen voor een warm en helder licht in jouw huis. Over het algemeen zijn ze goedkoper, zorgen voor een lagere energierekening en hebben een langere levensduur. De spaarlampen zijn in verschillende wit-tinten verkrijgbaar.

Halogeenlamp

Halogeenlampen

Halogeenlampen geven helder licht en de kleuren worden weergegevens zoals ze werkelijk zijn. De lage lichtintensiteit zorgt voor een warme en gezellige gloed, ideaal voor een ontspannen sfeer. Halogeenlampen zorgen voor een hoger rendement en een lagere levensduur dan een gewone gloeilamp. Maar hebben uiteraard minder rendement dan LED-lampen.

Speciale lampen

Speciale lampen

Bij Hubo hebben we ook speciale lampen voor specifieke producten zoals een koelkastlamp, een buislamp, een lamp voor de magnetron, voor een bakoven of een naaimachine. In ons assortiment vind je ook nog andere speciale lampen.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment lampen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.