Accessoires houtkachels

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Accessoires houtkachels kopen bij Hubo 

Accessoires voor houtkachels kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment accessoires voor houtkachels van merken zoals Practo, Pyrofeu, Zip, Forever, Toolland, Eres en nog meer. We hebben verschillende accessoires voor houtkachels voor je in huis. Hieronder zetten we de verschillende soorten accessoires voor houtkachels voor jou op een rijtje.

Wat zijn de verschillende soorten accessoires voor houtkachels?

Brandblusser

Met een brandblusser voor schoorsteenbrand blus je onmiddellijk het vuur door de zuurstof eruit te halen. Bij het blussen hou je de lont weg van je ogen en richt je ze naar de vlammen.

Houtmand, houtopberging of houtmand op wieltjes

Om je houtkachel te doen branden heb je hout nodig. In de woonmaker kan je het hooi mooi opbergen in een decoratieve houtmand. Er bestaan ook modellen met wieltjes om de houtmand makkelijk te verplaatsen.

Aanmaakblokjes

Aanmaakblokjes zijn ideaal om snel en makkelijk vuur te maken. De aanmaakblokjes zijn gemaakt van geperst zaagsel en paraffine. Verder worden de aanmaakblokjes meestal gebruikt bij een houtkachel maar ook voor een barbecue of kampvuur zijn deze geschikt.

Haardscherm

Met een haardscherm voorkom je dat vonken uit het vuur in het rond vliegen. Verder voorkomt een haardscherm ook dat kinderen en huisdieren te dicht bij het vuur komen.

Kachelkoord

Een kachelkoord is ideaal om de kacheluitgang met een pijpmateriaal goed af te dichten en vervuiling tegen te gaan. Verder zorgt een kachelkoord voor een optimale werking van je kachel en heb je een zuinig brandstofverbruik. De meeste kachelkoorden zijn voorzien van lijm zodat je ze gemakkelijk kan monteren.

Haardset

Met een haardset kan je perfect je kachel schoonmaken en zorgt voor een authentieke sfeer in huis. Een haardset bestaat uit verschillende delen zoals een houder, een pook, een schop en een borstel of een tang. Verder is de haardset verkrijgbaar in verschillende lengtes en afwerkingen.

Schoorsteenveegset

Met een schoorsteenveegset maak je zeer eenvoudig je schoorsteen proper. De schoorsteenveegset bestaat uit een borstel waarvan je de steel in lengte kan verlengen. Zo kan je met de schoorsteenveegset makkelijk je schoorsteen tot bovenaan schoonmaken.

Kolenemmer of pelletemmer

Gebruik een kolenemmer om je kolen makkelijk aan te vullen. Maar ook voor hout of pellets is een kolenemmer geschikt. Hierdoor wordt een kolenemmer ook wel een pelletemmer genoemd. Een kolenemmer of pelletemmer is vaak gemaakt uit staal zodat het zeer stevig is.

Hittebestendige handschoen

Wanneer je werkt met warme voorwerpen of in de buurt van hitte draag je best hittebestendige handschoenen. Bij het aanvullen van je houtkachel komen hittebestendige handschoenen goed van pas om je handen goed te beschermen. De hittebestendige handschoenen zijn perfect te gebruiken door zowel linkshandigen als rechtshandigen.

Andere accessoires voor houtkachels

Ook hebben we nog andere accessoires voor houtkachels voor je in huis. Zo vind je in ons assortiment ook een kolenschop, aanmaakblokjes houtwol, een aanmaakgel, een pelletbox, een haardaansteker, een lijm dat vuurvast is, lucifersticks en nog veel meer. Ontdek al onze accessoires voor houtkachels in ons assortiment.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment accessoires houtkachels. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.