Accessoires petroleumkachels

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Accessoires petroleumkachels kopen bij Hubo

Accessoires voor petroleumkachels kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment accessoires voor petroleumkachels van merken zoals Zibro, Profile en nog meer. We hebben verschillende accessoires zoals een handpomp, een wiek, een elektrische pomp en nog veel meer voor je in huis. Hieronder zetten we de verschillende soorten accessoires voor petroleumkachels voor jou op een rijtje.

Welke accessoires zijn er voor een petroleumkachel?

Handpomp

Een handpomp is zeer geschikt voor elke petroleumkachel. Met een handpomp kan je heel eenvoudig de petroleum van je kachel bijvullen door enkele keren op de handpomp te duwen. De handpomp is zeer gemakkelijk en handig in gebruik wanneer je niet wil morsen met brandstof. Door middel van een elektrische pomp is het overbrengen van petroleum veel eenvoudiger. Ontdek alle handpompen en elektrische pompen in ons assortiment.

Wiek petroleumkachel

Wanneer de wiek in je wiekkachel versleten is, koop je best een nieuwe. Bij Hubo hebben we verschillende wieken voor je in huis. Ontdek de wiek dat het beste bij jouw kachel past.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment accessoires voor petroleumkachels. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.