Airconditioning

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Airconditioning kopen bij Hubo 

Een airco kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment airconditioning van merken zoals Domo, Eurom en nog meer. Er zijn verschillende soorten toestellen en accessoires, zoals een airco, een mobiele airco en een aircooler en nog meer. Hieronder zetten we de verschillende soorten airconditioning voor jou op een rijtje.

Welke airco kopen? En hoe werkt een airco?

Welke mobiele airco kiezen?

Een mobiele airco is ideaal om de temperatuur en luchtvochtigheid te regelen in een bepaalde ruimte. Een mobiele airco beschikt over wielen waardoor je het makkelijk kan verplaatsen en opbergen. Een mobiele airco heeft een afvoerslang waarmee je warme lucht via een raam of deur naar buiten afvoert.

Wat doet een aircooler en hoe werkt het?

Een aircooler of luchtkoeler verplaatst warme lucht langs een koelelement voordat de lucht in een ruimte wordt geblazen. De aircooler gebruikt koud water in plaats van koelmiddelen. Het effect van een aircooler is minder groot dan dat van een airco. Verder maakt de aircooler geen gebruik van een afvoerslang, weegt licht en kan je de aircooler ook makkelijk verplaatsen.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment airconditioning. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.