Brandstoffen

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Brandstoffen kopen bij Hubo 

Op zoek naar brandstoffen voor je kachel, openhaard of barbecue? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment brandstoffen van merken zoals Eres, Forever, Barbecook, FireLand, Tosaine en nog meer. Zo kan jij heerlijk genieten van de warmte in huis of van lekker barbecue eten.

Welke brandstof nodig voor je kachel, openhaard of barbecue?

Er zijn verschillende soorten brandstoffen. Om je openhaard of kachel aan te steken heb je verschillende mogelijkheden. Zo gebruik je houtpellets voor je pelletkachel, brandhout voor je houtkachel en petroleum voor je petroleumkachel. Maar ook steenkool is een goede keuze voor je kachel. Met aanmaakproducten laat je jouw kachel onmiddellijk branden en kan je gezellig rond de haard of kachel on je woning gaan zitten. Is het vuur in je haard of kachel aan het doven? Dan kan je bio-ethanol en briketten gebruiken om je houtkachel terug harder te laten branden. 

Ga je barbecueën? Dan komen briketten, houtskool en aanmaakproducten goed van pas. Voor een optimale smaak kies je voor milieuvriendelijke brandstoffen zoals bijvoorbeeld kokosbriketten. Zo komen er geen chemische stoffen vrij en heb je geen last van geurhinder.

Hieronder zetten we de verschillende soorten brandstoffen voor jou op een rijtje.

Welke brandstof kiezen?

Houtpellets 

Pellets zijn de brandstof voor je pelletkachel. In ons assortiment kan je kiezen tussen pellets gemaakt van naaldhout of van loof- en naaldhout. Ontdek alle pellets bij Hubo.

Brandhout

Je houtkachel, inbouwhaard of openhaard aansteken? Dat doe je met brandhout. Gekliefd brandhout geeft veel warmte en brandt zonder dat er rook ontstaat. Ontdek al ons brandhout in ons assortiment.

Petroleum

Bij een petroleumkachel hoort natuurlijk ook petroleum. Petroleum kan je ook gebruiken voor wiek- en laserkachels. Het geeft weinig schadelijke uitstoot en zijn ideaal om te gebruiken in een ruimte waar geen chauffage geïntegreerd is. Ontdek ons assortiment Petroleum.

Bio-ethanol

Als alternatief voor fossiele brandstoffen kan je de plantaardige brandstof bio-ethanol gebruiken. Daarnaast wordt deze brandstof regelmatig gebruikt voor het schoonmaken van een haard of kachel.

Steenkool

Een andere manier om je openhaard of kachel te laten branden is met steenkolen. Steenkolen zorgen voor een hoog rendement en zijn bovendien ook rookvrij. Ontdek alle steenkolen bij Hubo.

Briketten

Je vuur langer laten branden in je kachel? Dat kan eenvoudig door briketten te gebruiken. Bij ons vind je verschillende soorten briketten. Ontdek ze allemaal!

Aanmaakproducten

Wil jij je kachel, openhaard of barbecue eenvoudig aansteken? Dan zijn aanmaakproducten de ideale oplossing! Bij Hubo hebben we zowel aanmaakblokjes, aanmaakhout, aanmaakvloeistof, aanmaakgel en nog veel meer. Ontdek alle aanmaakproducten in ons assortiment.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment brandstoffen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind alles voor je kachel bij Hubo

Pelletkachels

Verwarmen met pellets geeft een zeer aangename en warme sfeer in huis. En dit op een milieuvriendelijke en goedkope manier. Wij hebben verschillende pelletkachels van hoge kwaliteit en staan stijlvol in je interieur. Ontdek welke pelletkachel beeldig zou staan in je woonkamer.

Houtkachels

Houtkachels geven een aangename warmte en maken het extra gezellig in huis. We hebben verschillende houtkachels voor je in ons assortiment. Ontdek ze allemaal!

Petroleumkachels

Ook petroleumkachels zijn een goede manier om je huis te verwarmen. Ze geven onmiddellijk warmte af waardoor de ruimte zeer snel opwarmt. Ontdek al onze petroleumkachels.

Houtkachel met accessoires

Kachelaccessoires

Kachelaccessoires zijn een handig hulpmiddel of accessoire om te gebruiken bij jouw type kachel. Zo kan je jouw hout, briketten, kolen opbergen en hou je het in huis proper. Ontdek alle Kachelaccessoires in ons assortiment.