Keukens Quizzi

Nu -60% op je Quizzi keuken!*

Quizzi bestaat 10 jaar en dat vieren we met geweldige kortingen. Bestel voor 31 oktober 2015 een Quizzi keuken bij Hubo en krijg 60% korting* op je keukenmeubels.

* Actie geldig tem 31/10/2015. Niet inbegrepen in de korting: sanitair, voorzetplinten, werkbladen, handgrepen, elektro en accessoires. 

Wedstrijd: krijg je aankoop terugbetaald

Bij aankoop van een keuken kan je deelnemen aan onze wedstrijd. Vul de wedstrijdvraag in op het deelnameformulier in je Hubo. De winnaar krijgt de keuken 100% terugbetaald. Voorwaarden en wedstrijdreglement zijn beschikbaar in de deelnemende winkels. Actie geldig tot en met 31 oktober 2015.

   

Thuis in je keuken

De keukens van Quizzi zijn kwaliteitskeukens die je eenvoudig én snel zelf kan plaatsen: de kasten zijn immers al gemonteerd. En dat bespaart je heel wat gepuzzel en ongemak.

Gemak is trouwens niet het enige voordeel van de keukens van Quizzi. Ze zijn ook nog eens betaalbaar en van goede kwaliteit. Je krijgt dus altijd een keuken waar je jarenlang plezier aan beleeft!

Enorme keuze

Een keuken kiezen in je Hubo-winkel wordt dankzij Quizzi extra leuk. Geen wonder, want de keuze is enorm. Met al die verschillende kleuren, materialen, grepen en opstellingen, vind je altijd de keuken waar je van droomt!

Stel je eigen keuken samen met het tekenprogramma van de keukens van Quizzi. 

Ontdek de catalogus van de keukens van Quizzi!