Diensten

Deze pagina biedt een overzicht van alle diensten die Hubo biedt. Het aanbod hierin kan variëren van winkel tot winkel. Je kan winkels selecteren op basis van aangeboden diensten op de Winkelzoeker pagina.

Transport

Veel gekocht, en krijg je niet alles in je wagen? Een bestelwagen staat tot je beschikking voor het vervoeren van je aangekochte goederen. De eerste 30 kilometers en een gebruiksduur van maximaal 2 uur zijn volledig gratis. Er wordt een waarborg gevraagd van € 250.

Sleutelservice

Extra sleutel nodig? Met de Hubo sleutelservice zijn je reservesleutels klaar in een mum van tijd, terwijl je wacht. Hubo biedt de belangrijkste merken (Yale, Litto, Cisa, Sobinco, Iseo, ...) en types aan waardoor we je in de meeste gevallen onmiddellijk kunnen helpen.

Europese nummerplaten

Je kan bij ons terecht voor het drukken van Europese nummerplaten. Deze nummerplaten zijn krasvrij, plooibaar én reflecterend. Bovendien zijn ze goedgekeurd door DIV. Daarnaast kan je ook andere formaten van nummerplaten verkrijgen voor aanhangwagen, caravan of garage.

Zagerij

Bij Hubo vind je planken hout en platen in verschillende groottes en diktes. Heb je hout nodig van een bepaalde afmeting? Geen nood. Je kunt in onze winkels terecht voor het op maat laten zagen van de door jou aangekochte plaatmaterialen of planken (minstens 15 cm breed).

Verhuurservice

Je kan bij ons terecht voor de verhuur van specifieke werktuigen. Aan onze infobalie kom je te weten welke werktuigen je kan huren, wat de voorwaarden zijn en of ze beschikbaar zijn. 

Plaatsingsdienst

Op sommige producten die je in onze winkel kan kopen is de plaatsingsdienst van toepassing. Vraag naar meer informatie in je Hubo winkel.

Dierenvoeding

Hubo biedt een uitgebreid assortiment dierenvoeding aan, met daarnaast een basisassortiment toebehoren voor je hond, kat, vogel, kip of knaagdier. Profiteer bovendien met je Bonus Kaart steeds van 6% extra korting op de topmerken Hill’s, Royal Canin en Eukanuba. Je korting wordt omgezet in Hubo Bonuspunten.

Verfmengmachine

Jij kiest, wij mixen de juiste kleuren! De volgende verfproducten zijn in diverse tinten verkrijgbaar:

Click & Collect

Reserveer online en wij leggen de artikelen opzij voor je in de winkel. Als de producten op voorraad zijn in je Hubo winkel, dan ligt je bestelling binnen 2 uur klaar voor je. Betalen doe je aan de kassa.