Zonnepanelen kopen blijft een goede investering

Zonnepanelen kopen via Hubo

Bij Hubo zorgen we ervoor dat we de beste zonnepanelen en service kunnen aanbieden. Daarom werken we al enkele jaren samen met SolarPower Partners, een netwerk van gerenommeerde bedrijven gespecialiseerd in de plaatsing van kwalitatieve zonnepanelen. SolarPower Partners verzorgt jouw PV installatie van A tot Z, je hoeft dus helemaal niets zelf te doen!

Wil je graag meer informatie over zonnepanelen, het rendement of heb je nog andere vragen? Contacteer dan SolarPower Partners voor een vrijblijvende afspraak. Zij helpen je met plezier op weg naar jouw eigen zonnepanelen.

Zonnepanelen 2023

Waarom zonnepanelen kopen via Hubo?

✓ 25 jaar productgarantie

Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze zonnepanelen krijg je maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie! 

✓ 25 jaar opbrengstgarantie

We garanderen maar liefst 25 jaar vermogensgarantie. Dat betekent dat je zelfs 25 jaar na de installatie nog steeds profiteert van jouw investering met een minimaal vermogen van 80% tegenover de installatieperiode. 

✓ Snelle terugverdientijd

Gemiddeld heb je je investering al op 8 jaar terugverdiend! Met een vermogensgarantie van 25 jaar, profiteer je dus nog vele jaren van gratis elektriciteit.

Hoe gaan we te werk?

  • Schrijf je in voor een vrijblijvende afspraak via de SolarPower website.
  • Een installateur in jouw buurt neemt contact met jou op om een afspraak in te plannen, volledig gratis en vrijblijvend.
  • Je ontvangt een offerte op maat, aangepast aan jouw gezinssituatie en dakspecificaties.
  • Overtuigd? Dan slaan we de handen in elkaar en geniet je minstens 25 jaar lang van gratis elektriciteit!

Hoe zonnepanelen plaatsen?

Voor de plaatsing van jouw zonnepanelen werken we samen met SolarPower Partners. Zij helpen je mee in de keuze en plaatsing van jouw rendabele zonnepanelen. Hieronder leggen we je uit hoe we juist aan de slag gaan.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn gemaakt uit zonnecellen. Deze zorgen ervoor dat er een elektrische stroom tussen de positieve lading op het zonnepaneel en de negatieve lading hieronder ontstaat. Op deze manier wordt zonne-energie via een omvormer omgezet tot bruikbare stroom die we in en rond het huis kunnen gebruiken. Hoe meer licht er op je zonnepanelen valt, hoe hoger je opbrengst zal zijn. Verder produceert een zonnepaneel ook stroom op bewolkte dagen. Alleen minder dan op een stralende zonnige dag.

Waarom kiezen om zonnepanelen te plaatsen?

De reden waarom vele mensen kiezen voor zonnepanelen is omdat zonne-energie nooit opraakt. Zo ben je altijd zeker van elektriciteit. Bovendien is dit een duurzame manier om energie op te wekken. Er wordt geen CO2 meer uitgestoten bij het omzetten van zonne-energie naar elektriciteit. Met zonnepanelen help jij actief een handje aan een schonere wereld! 

Verder werken zonnepanelen geluidsloos en zijn ze vrijwel onderhoudsvrij. Ook voor uw portomonnee is dit een goede investering. Je wekt zelf je eigen energie op waardoor je minder afhankelijk bent van energieleveranciers en hun prijzen.

Wat brengt een investering in zonnepanelen op?

Hoeveel verbruik je per jaar en wat levert het op als je investeert in zonnepanelen? Onze partner "SolarPower Partners" bekijkt dit graag samen met u.

Zijn zonnepanelen nog een goede investering?

Zonnepanelen zijn nog steeds een goede investering. In ons adviesartikel zetten we alle premies, compensaties en andere vragen zoals over de digitale teller en thuisbatterij voor je op een rijtje. Zo betaalt nog steeds de zon je energiefactuur terug!

Enkele van onze realisaties

SolarPower Partners heeft al jarenlang ervaring in het plaatsen van Soluxtec zonnepanelen. Soluxtec is een innovatieve producent van fotovoltaïsche zonnepanelen van hoge kwaliteit, hoge efficiëntie en esthetiek. De zonnepanelen kunnen zowel op een hellend als plat dak geïnstalleerd worden. 

Zonnepanelen modern
Zonnepanelen hellend dak
Zonnepanelen plat dak
Zonnepanelen schuur

Investeer in het milieu en in je portemonnee

Door zelf je energie op te wekken zorg je voor een lagere energiefactuur. Zo investeer je niet alleen in het milieu maar ook in je portemonnee. De zon betaalt op deze manier je energiefactuur terug!

Wil jij investeren in zonnepanelen? Maak dan een afspraak bij onze zonnepaneel experten van SolarPower Partners.