Bespaar door zonnepanelen te plaatsen

Wil je besparen op je energiefactuur? En bovendien je steentje bijdragen aan een beter leefmilieu? Dan is het plaatsen van zonnepanelen een slimme investering!

Maak een vrijblijvende afspraak

Om jou van de beste service te voorzien, werken we al enkele jaren samen met SolarPower Partners, een netwerk van betrouwbare bedrijven gespecialiseerd in de plaatsing van kwalitatieve zonnepanelen. 

  • Maak een vrijblijvende afspraak via de SolarPower website.
  • Een installateur in jouw buurt neemt contact met jou op om een afspraak in te plannen, volledig gratis en vrijblijvend.
  • Je ontvangt een offerte op maat, aangepast aan jouw gezinssituatie en dakspecificaties.
  • Overtuigd? Dan slaan we de handen in elkaar en geniet je minstens 25 jaar lang van gratis elektriciteit!
Zonnepanelen

Waarom zonnepanelen kopen?

Door zonnepanelen te plaatsen, kan je besparen op je energiekosten. Daarnaast is zonne-energie een milieuvriendelijke energiebron. Door over te schakelen naar zonne-energie verklein je jouw ecologische voetafruk en help je de klimaatverandering tegen te gaan. 

De voordelen van zonnepanelen via Hubo

Kies je ervoor om zonnepanelen aan te schaffen via onze partner 'SolarPower Partners'? Dan geniet je van verschillende voordelen! 

✓ 25 jaar productgarantie

Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze zonnepanelen krijg je maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie! 

✓ 25 jaar opbrengstgarantie

We garanderen maar liefst 25 jaar vermogensgarantie. Dat betekent dat je zelfs 25 jaar na de installatie nog steeds profiteert van jouw investering met een minimaal vermogen van 80% tegenover de installatieperiode. 

✓ Snelle terugverdientijd

Gemiddeld heb je je investering al op 8 jaar terugverdiend! Met een vermogensgarantie van 25 jaar, profiteer je dus nog vele jaren van gratis elektriciteit.

Wat brengt een investering in zonnepanelen op?

Hoeveel verbruik je per jaar en wat levert het op als je investeert in zonnepanelen? Onze partner "SolarPower Partners" bekijkt dit graag samen met jou.

Zijn zonnepanelen een goede investering?

Zonnepanelen zijn nog steeds een goede investering, ook na het afschaffen van de terugdraaiende teller. Zonnepanelen blijven namelijk een duurzame en betrouwbare manier om elektriciteit op te wekken. Er zijn nog verschillende financiële voordelen verbonden aan het installeren van zonnepanelen, zoals een lagere energierekening, eenmalige premies en de waardestijging van je huis. 

Enkele van onze realisaties

SolarPower Partners heeft al jarenlang ervaring in het plaatsen van Soluxtec zonnepanelen. Soluxtec is een innovatieve producent van fotovoltaïsche zonnepanelen van hoge kwaliteit, hoge efficiëntie en esthetiek. De zonnepanelen kunnen zowel op een hellend als plat dak geïnstalleerd worden. 

Zonnepanelen modern
Zonnepanelen hellend dak
Zonnepanelen plat dak
Zonnepanelen schuur

Investeer in het milieu en in je portemonnee

Door zelf je energie op te wekken zorg je voor een lagere energiefactuur. Zo investeer je niet alleen in het milieu maar ook in je portemonnee. De zon betaalt op deze manier je energiefactuur terug!

Wil jij investeren in zonnepanelen? Maak dan een afspraak bij onze zonnepaneel experten van SolarPower Partners.

In samenwerking met: