Ik ga op reis en neem mee...

Vertrek jij binnenkort op vakantie met de auto, het vliegtuig of de fiets? Of trek jij eropuit met de tent? Dan vind je bij Hubo heel wat nuttige items voor een geslaagde vakantie. Hieronder zetten we enkele vakantie must-haves op een rijtje!

Op vakantie met de auto?

Met onze Carbox in de koffer of op de achterbank ben je optimaal voorbereid om met de wagen op vakantie te vertrekken: dashcam/sportscamera + Black & Decker autostofzuiger + handige koffer boordevol auto-toebehoren! 

Daarnaast vind je bij Hubo nog heel wat andere nuttige auto-accessoires. Onze selectie vind je hieronder:

Carbox

Liever een grotere dakkoffer? Bekijk hier onze dakkoffers van 430l en 530l


Op vakantie met het vliegtuig?

Ga je met het vliegtuig op vakantie? Dan is het een kunst om klein en licht te pakken. De Domo reishaardroger, het reisscheerapparaat en de mini luidspreker via Bluetooth nemen alvast niet veel plaats in in je bagage. Met de superhandige Domo bagageweegschaal weeg je vooraf hoeveel je koffer of rugzak weegt, zo kom je op het vliegveld niet voor verrassingen te staan!


Met de fiets op vakantie?

Wij hebben verschillende elektrische fietsen in ons assortiment. Kom deze gerust uitproberen tijdens de fietsen demonstraties in onze winkels. Ook kan je bij Hubo terecht voor heel wat onmisbare accessoires voor jouw fiets! Een kleine selectie daarvan vind je hier:

 

Geniet van jouw verblijf op de camping!

Koelboxen, barbecues, zaklampen, luchtmatrassen,... Ontdek hieronder enkele superhandige items voor op de camping.