Alles voor een geslaagde BBQ

Het mooie zomerweer is het ideale moment om voluit van je tuin en terras te profiteren. En wat is er leuker dan met familie of vrienden heerlijk genieten van een BBQ? Bij Hubo vind je alles om van jouw barbecue een echt feest te maken! Hieronder hebben we enkele onmisbare items voor een geslaagde BBQ voor jou op een rijtje gezet. 

bbq

Barbecues: Weber, Barbecook, Campingaz, Garden Plus,...

Tover een lekker stukje vlees of heerlijk gegrilde groenten op tafel. Bij Hubo vind je zowel barbecues op gas als houtskool van verschillende topmerken: Weber, Barbecook, Campingaz,… Kies uit ruim 50+ modellen!

Tip! Heb je geen tuin maar ben je wel een absolute BBQ-fan? Dan is een tafelbarbecue de ideale oplossing! Zo'n kleine BBQ kan je eenvoudig overal mee naartoe nemen. 

Houtskool en Briketten

Ben jij fan van de gerookte smaak van de traditionele houtskool BBQ? Steek hem aan met houtskool of kokosbriketten. Briketten hebben over het algemeen een langere brandduur dan houtskool. 

Barbecuehoezen 

Bescherm je barbecue na gebruik door hem af te dekken met een barbecuehoes. Zo blijft hij er langer als nieuw uitzien. Let erop dat je het juiste model kiest voor jouw type BBQ. 

Barbecue Accessoires

Roosters, grillschaaltjes, borstels, barbecuetangen,... Ontdek snel ons ruim assortiment BBQ-accessoires!

Plooibare tafels en stoelen

Verwacht je veel BBQ gasten? Dan zijn klaptafels en klapstoelen super handig! Ze zijn eenvoudig open en dicht te klappen en je kan ze achteraf weer compact opbergen. Een bijpassende hoes zorgt voor een instant feestelijke uitstraling van je feesttafel. 

Partytenten

Wil je droog zitten of net beschut tegen de zon? Ontdek dan ons assortiment partytenten. Bij Hubo vind je zowel kleine als heel grote tenten, met of zonder zijwanden.