Alles voor de eindejaarsfeesten

Nodig jij je vrienden of familie uit om samen af te tellen naar het nieuwe jaar? Dan vind je bij Hubo alles om er een geslaagd feest van te maken: plooistoelen- en tafels, raclettes, teppanyaki platen, buitenverwarming, vuurkorven,... 

Hieronder zetten we de voornaamste items voor jou op een rijtje gezet.

Gezellig samen aan tafel koken

Wil je tijdens de eindejaarsfeesten vooral zo veel mogelijk tijd samen met je gasten spenderen? Dan tover je toch gewoon je steengrill, raclette, gourmet of teppanyaki bakplaat op tafel. Gezelligheid troef!

Keukentoestellen

Bij Hubo vind je de geschikte keukentoestellen om jouw feestmaaltijd van voorgerecht tot dessert te bereiden: soepmaker, keukenrobot, hetelucht-friteuse, broodbakmachine,...

Plooibare stoelen en tafels

Tantes, nonkels, grootouders, neefjes, vrienden,... Veel volk op bezoek? Dan zijn plooibare stoelen en tafels de ideale oplossing! Ze zijn eenvoudig open en dicht te klappen en je kan ze achteraf weer compact opbergen. Een bijpassende hoes zorgt voor een instant feestelijke uitstraling van je feesttafel. 

Partytenten

Organiseer jij een winters tuinfeest? Dan kan een partytent niet ontbreken! Ontdek ons assortiment partytenten. Bij Hubo vind je zowel kleine als heel grote tenten, met of zonder zijwanden. 

Buitenverwarming

Baby it's cold outside... Maar niet op jouw tuinfeest! Zorg met terrasverwarmers, warmeluchtlazers en vuurkorven voor gezellige warmte in en rond de feesttent. 

Alvast heel fijne eindejaarsfeesten gewenst!