Feestmateriaal voor jouw tuinfeest


Organiseer jij een communie of lentefeest bij je thuis? Of geef je een groot tuinfeest voor familie en vrienden? Bij Hubo vind je al het materiaal om er een geslaagd feest van te maken!

Plooibare tafels en stoelen

Wanneer je een tuinfeest organiseert zijn klaptafels en klapstoelen onmisbaar. Ze zijn eenvoudig open en dicht te klappen en je kan ze achteraf weer compact opbergen. Een bijpassende hoes zorgt direct voor een feestelijke uitstraling van je feesttafel. 

Partytenten

Wil je droog zitten of net beschut tegen de zon? Ontdek dan ons assortiment partytenten. Bij Hubo vind je zowel kleine als heel grote tenten, met of zonder zijwanden. 

Barbecues

Bij een tuinfeest op een mooie zomerdag kan een barbecue niet ontbreken! Tover een lekker stukje vlees of heerlijk gegrilde groenten op tafel. Bij Hubo vind je zowel elektrische barbecues als modellen op gas of houtskool van verschillende topmerken: Weber, Barbecook, Campingaz,…

Terrasverwarmers en Vuurkorven

’s Avonds kan het flink afkoelen. Met terrasverwarming blijft het gezellig vertoeven in de tuin. Bij Hubo vind je een ruim assortiment van staande en hangende terrasverwarmers, zowel op elektriciteit als met propaan. 

Buitenspeelgoed

Maak van je tuin een speelparadijs! Dankzij ons ruim assortiment buitenspeelgoed vervelen de kinderen zich geen seconde in jouw tuin: zandbakken, speelhuisjes, schommels, trampolines, bolderkarren,…

Buitenverlichting op zonne-energie

Sfeervolle verlichting geeft meteen een feestelijke uitstraling aan je tuin. Bovendien ben je met verlichting op zonne-energie niet afhankelijk van een stopcontact voor stroomvoorziening. Zo kies je zelf waar je lichtpuntjes aanbrengt in jouw tuin, gezelligheid verzekerd!