Zomer must-haves

Tropische temperaturen. Heerlijk genieten! Plan een BBQ samen met familie of vrienden, zoek verfrissing in een zwembad, tover jouw tuin om tot een speelparadijs, plaats een ventilator voor een fris briesje,...

Ontdek hier onze zomer must-haves en geniet samen met Hubo voluit van de zomerse temperaturen!

BBQ-time!

Tover een lekker stukje vlees of heerlijk gegrilde groenten op jouw tuintafel. Bij Hubo vind je zowel elektrische barbecues als modellen op gas of houtskool van verschillende topmerken: Weber, Barbecook, Campingaz,… Smakelijk!

Nood aan verfrissing?

Plons dan in 1 van onze zwembaden, voor groot en klein. Je hebt bij Hubo keuze uit meer dan 50 modellen! Bestel eenvoudig online of ga een kijkje nemen in je Hubo winkel.

Creëer schaduw in je tuin

Plaats een parasol om wat schaduw te creëeren in je tuin of op je terras. Geef je een tuinfeest dit weekend? Dan maakt een partytent het plaatje compleet. Bekijk hier onze selectie of neem een kijkje in ons assortiment om alle parasols, partytenten en zonweringen te ontdekken. 

Gezellige zomeravonden

Met de juiste buitenverwarming is het ook 's avonds nog gezellig vertoeven in jouw tuin.

Tip! Steek een citronella kaars aan om de muggen op een afstand te houden

Ideaal buitenspeelweer

Tover jouw tuin om tot een speelparadijs voor kinderen dankzij ons gevarieerd aanbod buitenspeelgoed. Uren speelplezier verzekerd!

Heerlijk genieten van het zonnetje

Op één van onze comfortabele ligbedden ben je meteen op vakantie in eigen tuin! Sluit je ogen en geniet van het zonnetje. 

Vergeet je planten niet

Bij warm en droog weer kunnen jouw planten en gazon wat extra water gebruiken. Besproei bij voorkeur 's ochtends of 's avonds (niet in volle zon) en geef in 1 keer voldoende water, zodat het water de wortels van de planten kan bereiken.