Waarom kiezen voor een Gardena Sileno robotmaaier?

Volledig automatisch en een mooie gazon

De Gardena Sileno rijdt automatisch en nauwkeurig je gras af. Door de uitstekende navigatie wordt ook je gras tot in de kleinste bochten en ruimtes verzorgd. Kies je voor de smart versie? Dan is deze robotmaaier volledig verbonden met het smart system. Zo kan je eenvoudig je Gardena robotmaaier besturen via de app waar je ook bent.

Deze Gardena maairobot werkt in alle weersomstandigheden zowel bij zonneschijn als regen. Daarnaast gaat de Gardena grasrobot fluisterend stil te werk. Zo kan je rustig genieten van je tuin terwijl je robotmaaier het werk doet. Bovendien hebben je buren geen last van lawaai en valt de robotgrasmaaier minder op voor dieven.

Geschikt voor verschillende tuinen

Kleine tuinen

  • Gardena Sileno Minimo 
  • Gardena Sileno City

Middelgrote tuinen

  • Gardena Sileno Life 

Grote tuinen

  • Gardena Sileno+

Voordelen van de Gardena Sileno robotmaaier 

Zeer nauwkeurig

De smalste ruimtes en kleinste bochten worden met betrouwbare precisie gemaaid. Dit komt door de uitstekende navigatie van de robotmaaier.

In alle weersomstandigheden

De Gardena Sileno robotmaaiers kunnen werken in alle weersomstandigheden zowel bij zonneschijn als regen. Dit zorgt ervoor dat je robotgrasmaaier in alle tijden zijn maaiwerk kan afmaken.

Gardena Sileno robotmaaier installeren en bedienen

Volledig verbonden

Enkel de Gardena Smart Sileno grasrobots zijn volledig verbonden met het smart system van Gardena. Zo wordt jouw tuin overal verzorgd en kan je jouw tuinrobot overal bedienen.

Fluisterstil

Deze Gardena maairobots maken zeer weinig geluid. Ze hebben maar liefst een geluidsproductie van 58dB tot 60dB. Hierdoor zijn de robotgrasmaaiers van Gardena fluisterend stil en de beste qua geluidsniveau in zijn klasse.

Verschillende Sileno maaifuncties 

CorridorCut 

De CorridorCut maakt het mogelijk om smalle en moeilijke doorgangen vanaf 60 cm te maaien. Verder zorgt het ook voor een speciaal maaipatroon zodat je gazon gelijkmatig wordt gemaaid.

SpotCutting 

Met de SpotCutting-functie worden ook moeilijk bereikbare plaatsen gemaaid. Deze spiraalmaaifunctie is zeer handig wanneer je een trampoline of tuinmeubelen in je tuin hebt staan.

SensorControl 

De SensorControl is een intelligente maaisysteem dat zich automatisch aanpast. Zo wordt de maaitijd volledig aangepast op basis van de grasgroei. Met deze functie blijft je gras altijd mooi in top conditie.

Een Gardena robotmaaier kopen bij Hubo 

Wil jij ook zo’n handige tuinrobot? Verschillende Gardena robotmaaiers hebben we bij Hubo in ons assortiment. Bestel eenvoudig online of in je Hubo winkel. Zo vind je zeker de meest geschikte Gardena tuinrobot voor jouw tuin.