Bescherm jezelf tijdens je tuinklussen!

Hagen scheren, gras maaien, rozenstruiken snoeien,... Bescherm jij jezelf tijdens het klussen in de tuin?

Een ongeluk is sneller gebeurd dan je denkt! Gelukkig bestaat er specifieke beschermingskledij voor al jouw tuinklussen. Hieronder zetten wij de belangrijkste veiligheidskledij voor de tuin voor jou op een rijtje. 

Gehoorbescherming

Het geluid van een grasmaaier, kettingzaag, verhakselaar,... kan onomkeerbare schade berokkenen aan jouw gehoor. Bescherm je gehoor tijdens tuinklussen en voorkom een piep in je oren. 

Tuinhandschoenen

Voorkom verwondingen en vuiligheid aan je handen en draag gepaste veiligheidshandschoenen tijdens je tuinklussen. We hebben bij Hubo meer dan 50 Busters Tuinhandschoenen in ons assortiment. Van kindermaatjes tot extra grote maten, verschillende kleuren en bedrukkingen. 

Veiligheidsbril

Bescherm jouw ogen tegen vuiltjes, takken, stof,... tijdens jouw tuinklussen door het dragen van een veiligheidsbril. De Busters veiligheidsbrillen zorgen voor een optimale bescherming van je ogen waarbij een goede zichtbaarheid gegarandeerd wordt. 

Veiligheidsschoenen

Draag veiligheidsschoenen tijdens jouw tuinklussen voor een optimale bescherming van jouw voeten. Busters veiligheidsschoenen zijn beschikbaar van maat 38 tot maat 47 in verschillende veiligheidscategorieën. De veiligheidsschoenen van Busters combineren veiligheid met een maximaal draagcomfort, waardoor je ze met plezier zal dragen tijdens al jouw klussen.