Welke Levis verf kiezen?

Levis biedt een ruim assortiment verfproducten voor elke klus, zowel binnen als buiten. Dankzij de passie voor kleur en jarenlange ervaring, produceert Levis kwalitatieve verf voor iedere toepassing. Levis verf is makkelijk aan te brengen en onderhoudsvriendelijk, geschikt voor een perfect resultaat. Bij Hubo vind je een groot aantal inspirerende Levis verfcollecties: Levis Ambiance, Levis EasyClean, Levis Expert en Levis Opfrisverf. Hieronder zetten we de belangrijkste kenmerken van de verschillende collecties voor jou op een rijtje. Zo kies je eenvoudig de juiste verf voor de klus!

Laat je inspireren door de Levis verfcollecties

Levis Ambiance

Een breed aanbod aan unieke kleurencombinaties en speciale effecten, samengesteld door een designer commissie. Levis Ambiance speelt in op de laatste trends, zodat jij altijd weet wat hip is voordat anderen hiervan op de hoogte zijn. Met Levis Ambiance kan je je creativiteit de vrije loop laten. Personaliseer je wereld!

Levis EasyClean

Levis EasyClean is ontwikkeld met vlekwerende technologie om beter te kunnen beschermen tegen vlekken of stoten. Je muren blijven er langer als nieuw uitzien, zelfs met een drukke levensstijl of kinderen in huis. Verkrijgbaar in een hedendaags kleurenpalet. Leef voluit, met Levis Easyclean!

Levis Simply Refresh

Een beetje uitgekeken op je interieur? Met Levis Simply Refresh jaag je een frisse wind door je huis. Een kastje uit de fifties, de bestaande tegels in je keuken, oude stoelen,… Met Levis Simply refresh geef je ze in een handomdraai een tweede leven, en een derde. Ook radiatoren, je parket of pvc-ramen geef je makkelijk een nieuwe look. Zonder primer en zonder oude verflagen te verwijderen.

Levis Expert

Het assortiment Levis Expert Lakken garandeert je voor elke toepassing binnen of buiten het beste product. Je bent zeker van een mooi en duurzaam resultaat: zonder borstelstrepen, zonder rolstructuur en zonder aanzetten. Alle Expert-producten zijn uitstekend en langdurig bestand tegen het leven en het weer, in en rond je huis

Levis verfmengmachine: Jij kiest, wij mixen de kleuren

Ben je op zoek naar een specialere kleur? Dan helpen wij je graag! Alle Hubo winkels beschikken over een Levis verfmengmachine. Jij kiest, wij mixen de juiste kleuren! De meest diverse tinten zijn dankzij de Levis verfmengmachine verkrijgbaar in de volgende Levis producten: muurverven, lakken, façadeverven en houtbescherming.