Welke elektrische fiets kiezen?

  • 3 jaar omniumgarantie aan huis, ook voor lekke band
  • 1 gratis onderhoud in de garantieperiode
  • Betaalbaar met eco-cheques

Assortiment Elektrische Fietsen bij Hubo

Bij Hubo vind je een ruim aanbod elektrische fietsen vanaf €799. Bekijk in onze brochure de verschillende modellen met hun specifieke eigenschappen en vind de fiets die bij jou past! Onze fietsen worden een heel jaar door verkocht aan een VASTE LAGE PRIJS waardoor ze niet cumuleerbaar zijn met andere kortingen of promoties.

Budgetvriendelijke elektrische fietsen

Onze selectie budgetvriendelijke fietsen bestaat uit stadsfietsen voor mannen en vrouwen. De fietsen zijn allemaal voorzien van een voorwielmotor en hebben een actieradius van ongeveer 100 km. Deze budgetvriendelijke fietsen hebben een eenvoudig uitneembare accu die netjes weggewerkt is onder de bagagedrager. 

Stijlvolle Minerva fiets met voorwielmotor

Deze stijlvolle "Minerva" wordt gekenmerkt door zijn luxueuze afwerking, 9 versnellingen en Schwalbe anti-lek banden. Met deze elektrische fiets met voorwielmotor kan je zorgeloos genieten dankzij 5 jaar omniumgarantie (ipv 3 jaar)! De fiets is zowel verkrijgbaar in dames- als mannenmodel, donkergrijs.

Elektrische fietsen met natuurlijke rijervaring

Een elektrische fiets met middenmotor is duurder dan een fiets met voorwielmotor. Maar doordat de aandrijving zich centraal in het kader bevindt, zijn deze fietsen stabieler, krachtiger en realiseren ze een natuurlijkere rijervaring. Ben je dus eerder wat onzeker op de fiets of ben je van plan je fiets regelmatig te gebruiken? Dan kies je best voor een fiets met middenmotor. De actieradius van deze selectie fietsen is ongeveer 100 km. 

Stijlvolle Minerva fiets met middenmotor

Deze stijlvolle "Minerva" wordt gekenmerkt door zijn luxueuze afwerking, 9 versnellingen en Schwalbe anti-lek banden. Met deze elektrische fiets met middenmotor kan je zorgeloos genieten dankzij 5 jaar omniumgarantie (ipv 3 jaar)! De fiets is zowel verkrijgbaar in dames- als mannenmodel, zwart.

Elektrische fietsen voor de flexibele reiziger

Combineer je trein/auto en fiets om naar het werk te gaan? Of neem je graag je eigen fiets mee op citytrip? Dan is een plooifiets de ideale oplossing! Deze superhandige elektrische plooifietsen wegen slechts 22 kg en zijn eenvoudig in te klappen tot een compact pakketje. 

Wist je dat... je enkel nog een plooifiets mag meenemen op de trein tijdens de spitsuren? 

Product review: Minerva fiets met middenmotor

In deze productvideo vertelt Yorick jou meer over elektrische fietsen, meer in het bijzonder over deze Minerva fiets met middenmotor: