Leveringsvoorwaarden Volts

Thuislevering

De levering van Volts scooters worden uitgevoerd door een van de transportpartners van de leverancier. Zij brengen de scooters tot bij jou of tot bij de Hubo-winkel naar keuze.

Wanneer u kiest om dit artikel thuis te laten leveren, zal je een e-mail ontvangen van leverancier Volts met daarin de bevestiging van uw aankoop. Volts zal je nadien ook een leveringsdatum bevestigen via e-mail. De transporteur belt je de dag van levering om nogmaals op ter bevestiging. Bij levering zal je een pakbon moeten onderteken met bevestiging van onbeschadigde levering.
In geval van uw afwezigheid neemt de transporteur het artikel terug mee en neemt de leverancier opnieuw contact met je op voor het inplannen van een nieuwe leveringsdatum.
De scooters worden standaard rijklaar geleverd. Op specifieke aanvraag kunnen deze ook in een omdoos geleverd worden.

Afhaling in de winkel

Naast de thuislevering van de scooters kan je er ook voor kiezen om de fiets te laten leveren bij een Hubo-winkel naar keuze. Op deze manier hoef je niet heel de dag thuis aanwezig te zijn om de scooter in ontvangst te nemen.

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht naar de leverancier vervalt wanneer de scooter reeds ingeschreven werd, bij schade of wanneer er ten minste 1 km met de scooter werd gereden na levering.