Garden Plus

Van tuinsets, hangmatten, parasols tot barbecues. Met Garden Plus is het zorgeloos vertoeven. Bovendien kan je bij Garden Plus meubilair vinden voor elke gelegenheid: gezellig in je eigen tuin, aan het strand of op de camping! Daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende materialen. Met een uitgebreid tuinassortiment wil Garden Plus tegemoetkomen aan ieders wensen en noden. Daarom wordt een groot assortiment aangeboden, zonder in te boeten aan kwaliteit. 

Met een uitgebreid tuinassortiment wil Garden Plus tegemoetkomen aan ieders wensen en noden. Daarom wordt een groot assortiment aangeboden, zonder in te boeten aan kwaliteit. Garden Plus staat voor niets minder dan kwaliteit en geeft daarom 2 jaar garantie op alle producten. Zo kan je met een gerust hart van je tuin genieten!

 

Bezig met zoeken

resultaten gevonden

Products

van de zoekresultaten getoond
Gelieve uw zoekresultaten te verfijnen

Garden Plus staat voor niets minder dan kwaliteit en geeft daarom 2 jaar garantie op alle producten. Zo kan je met een gerust hart van je tuin genieten!

In geval van constructiefouten aan het onderstel die zich manifesteren bij normaal gebruik en dit binnen een periode van 2 jaar na aankoopdatum, zal het onderstel of een deel van het onderstel worden hersteld of gratis worden vervangen. Deze garantie betreft in geen geval glazen onderdelen (tafelbladen). Beschadigingen als gevolg van slecht gebruik of extreme (weers)omstandigheden, vallen evenmin onder de garantie. Mocht je problemen met de meubelen ondervinden, gelieve je Hubo-winkel te contacteren. Een aankoopbewijs met de aankoopdatum (datum kasticket) is vereist voor herstellingen onder garantie.