Accu trimmer 40V POWDPG7545 Li-Ion 30cm baretool zonder accu

Diameter bobijn 1.6 mm
Lengte bobijn 2x2,5 m
Snijbreedte 30 cm
Zijkantsnijder Niet inbegrepen 
Merk Powerplus Dual Power 
Vermogen accu 2600 mAh

Meer kenmerken

Accessoires

Dit product bevindt zich in je winkelmandje. Klik hier!

79,-

Levering binnen 2 werkdagen

Gratis levering

Accessoires

Extra informatie

Deze compacte en lichte grastrimmer met veiligheidskap manoeuvreert bijzonder gemakkelijk over het gras. Met deze 40V grastrimmer werk je volledig draadloos je gazonranden af dankzij de Li-Ion accu. De accu trimmer heeft een maaicirkel van 30cm en is uitstekend geschikt voor het onderhoud van kleine en middelgrote tuinen. Deze grastrimmer heeft een uitschuifbare steel & extra handvat voor een perfecte, ergonomische werkhouding en een 5m lange spoel met automatische draadtoevoer. Met de kantelbare kop van deze accu trimmer kan je erg vlot graskanten snijden. Je trimt er nauwkeurig de randen rond bloemperken, struiken, bomen of opritten mee. De handige bloemenbescherming vermijdt dat je fragiele planten en bloemen in je tuin beschadigt en 2 steunwieltjes begeleiden je bij het kantsnijden. De  accu en lader zijn niet inbegrepen. Deze zijn afzonderlijk te koop en zijn geschikt voor het hele DUAL POWER assortiment. Op deze 40V accu trimmer past de 40V DUAL POWER accu.
  • Maaicirkel van 30cm
  • Kantelbare kop
  • Geïntegreerde bloemenbescherming en steunwieltjes
  • Telescopische steel (van 530mm tot 900mm) 
  • Extra handvat in 3 posities 
  • Automatische draadtoevoer
 
Over DUAL POWER: DUAL POWER staat voor 2 accu’s – 20V en 40V – die je combineert met een heleboel powertools en tuingereedschap. Met DUAL POWER spaar je heel wat geld uit, want je hoeft niet voor elk gereedschap een nieuwe accu te kopen.

Fysieke kenmerken
Lengte 28 cm
Breedte 35 cm
Hoogte 130 cm
Gewicht 2.3 kg
Kleur Oranje en zwart 
Veiligheidskap Inbegrepen 
Lader Niet inbegrepen 
Draagriem Niet inbegrepen 
Technische kenmerken
Diameter bobijn 1.6 mm
Lengte bobijn 2x2,5 m
Aantal spoelen
Spanning 40 V
Snijbreedte 30 cm
Kantroller Inbegrepen 
Zijkantsnijder Niet inbegrepen 
Type motor Koolborstel 
Garantie
Garantie 3 jaar 
Algemene kenmerken
Merk Powerplus Dual Power 
Verpakking
Lengte verpakking  24.5 cm
Breedte verpakking  12 cm
Hoogte verpakking  114.5 cm
Gewicht verpakking 3.2 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie 836015
Leverancierscode POWDPG7545
EAN- / barcode 5400338073991
Recupel

Informatie en documentatie

eco

 Ecocheques

In de winkel kan je dit artikel met ecocheques betalen.

Meer informatie kan je hier vinden

 Transport

Als je dit product koopt, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport

Productaccessoires

Onderdelen

Batterijen en laders

Lader 20V/40V met accu 40V Li-Ion

Deze set bevat een 40V accu voor de DUAL POWER toestellen en een lader 20V/40V. De 40V Li-Ion accu past op alle toestellen uit het DUAL POWER assortiment, zowel op de powertools als op het tuingereedschap. Je kan deze 40V accu zowel voor de 40V als 20V toestellen gebruiken. Combineer je de accu met een 20V DUAL POWER toestel, dan krijg je een accu met een langere gebruiksduur, waardoor je veel langer kan blijven werken. Dankzij de 3 led lichtjes controleer je snel en makkelijk de capaciteit van de accu en weet je op elk moment of je de accu bijna moet opladen. De DUAL POWER lader 20V/40V met een korte laadtijd van 1 uur (20V-accu) of 2,5 uur (40V-accu) maakt je accu snel weer gebruiksklaar. Als de accu volledig opgeladen is, verandert het indicatielichtje van rood naar groen en kan je weer aan de slag. De acculader is geschikt voor zowel de 20V als 40V accu van DUAL POWER.

Klik hier voor meer informatie

Accu 40V Li-Ion

Deze 40V accu past op alle toestellen uit het DUAL POWER assortiment. Je kan deze 40V accu zowel gebruiken voor de powertools als met het tuingereedschap. Bovendien past deze 40V accu niet alleen op de 40V maar ook op de 20V DUAL POWER toestellen.

Combineer je de accu met een 20V DUAL POWER toestel, dan krijg je een accu met een langere gebruiksduur en kan je veel langer blijven werken. De 3 led lichtjes laten snel en eenvoudig de capaciteit van de accu zien. Zo weet je op elk moment of je de accu bijna moet opladen of niet.

Klik hier voor meer informatie