Altrex Double Decker huishoudtrap 6 treden en Cromato Trend

Kenmerken
Merk
Altrex 

169,-
Levering binnen 6 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

49,-
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze set huishoudtrappen van Altrex bestaat uit de Double Decker 6 met 6 treden en de Cromato Trend met 2 treden. Met deze set heb je 2 praktische trapladders die van pas komen bij het klussen of in het huishouden. De veilige, stabiele lichtgewicht Double Decker 6 huishoudtrap heeft vele extra's zoals de SmartBox om je materiaal in of op te leggen en de HandGrip die het bordes gemakkelijk op te bergen of te ontgrendelen maakt. De Double Decker heeft een breedte van 54 cm en een werkhoogte van 3,25 m. De Cromato Trend is een comfortabele stalen designhuishoudtrap met 2 brede antisliptreden in zwart-witmotief. Je kan deze trap ook als stoel gebruiken. De Cromato Trend heeft een breedte van 49,50cm en een werkhoogte van 2,47m.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
Altrex 
Indicatie FSC keurmerk
Nee 
Indicatie PEFC keurmerk
Nee 
Duur van de garantie
5 jaar
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
0,54 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
12,5 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
2,07 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
0,19 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
12,5 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
915968
Leverancierscode
501262
EAN- / barcode
8711563223233

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis