Ambi Pur luchtverfrisser ochtenddauw 300ml

Kenmerken
Toepassing
Binnen 

Inhoud
0,3 l

Merk
Ambi Pur 

4,99
16,63/l
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze luchtverfrisser met de geur van ochtenddauw van Ambi Pur verwijdert hardnekkige geurtjes en verspreidt een lichte, frisse geur in de ruimte. Met deze spuitbus ga je vieze en nare geuren tegen. Ambi Pur zuivert de lucht, en maskeert de geuren niet.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Toepassing
Binnen 
Inhoud
0,3 l
Type dispenser
Spray 
Algemene kenmerken
Merk
Ambi Pur 
Technische kenmerken
Verdunning
Gebruiksklaar 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
6 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,39 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
24,4 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
5,8 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
845575
Leverancierscode
1064536
EAN- / barcode
8001841478043
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H317: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H315: Veroorzaakt huidirritatie.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P301+P310: Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P301+P330+P331: Na inslikken: de mond spoelen -- GEEN braken opwekken. P302+P352: Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis