Aqua L E5 zwenksproeier

Kenmerken
Type sproeier
Multisproeier 

Materiaal
Kunststof 

46,49
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De Aqua L E5 zwenksproeier van Gardena is een uitstekende keuze voor het besproeien van grote gazons. De zwenksproeier is geschikt voor oppervlaktes van 120 tot 280 m² en onderscheidt zich door een verscheidenheid aan uitstekende functies en een nauwkeurige en gelijkmatige waterafgifte zonder plasvorming. Geniet van elk moment van de zomer met de zwenksproeier. De zwenksproeier is eenvoudig te gebruiken en vereist geen technische kennis. De sproeier heeft de mogelijkheid om het bereik naar wens tussen 8 en 18 meter in te stellen. De breedte van de waterstralen is maximaal 16 meter, hoewel het ook mogelijk is om slechts naar één kant water te geven.

Omdat de Aqua L veel tijd buiten doorbrengt, zijn hoogwaardige materialen gebruikt om hem te beschermen tegen UV-straling. Daarnaast is de Aqua L ook vorstbestendig. De topkwaliteit wordt tevens ondersteund door een fabrieksgarantie van 5 jaar. Het spreekt voor zich dat het reinigen van de sproeier ook een fluitje van een cent is. Voor de wateraansluiting zit een metalen uitneembaar filter dat eenvoudig onder stromend water kan worden afgespoeld. Bovendien kan eventuele kalkafzettingen in de sproeimondjes eenvoudig worden verwijderd door ze met een reinigingsnaald voorzichtig door te prikken. Je vindt deze naald achter de schroefdop aan het andere uiteinde van de zwenksproeier Aqua L.

  • Oppervlakken 120-280 m²
  • Schuifregelaar regelt bereik van 8 tot 18m
  • Breedte waterstralen maximaal 16m
  • UV- en vorstbestendig
  • Uitneembare en afwasbare metalen filter
  • Reinigingsnaald voor kalkaanslag

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type sproeier
Multisproeier 
Materiaal
Kunststof 
Gewicht
0,42 kg
Afwerking
Kunststof beschermd 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
11,7 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,42 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
50,4 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
8,5 cm
Technische kenmerken
Toepassing
Water 
Algemene kenmerken
Indicatie FSC keurmerk
Nee 
Indicatie PEFC keurmerk
Nee 
Referenties en codes
Hubo-referentie
933442
Leverancierscode
18704-20.000.00
EAN- / barcode
4078500048033

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis